Κυπριακή Δημοκρατία
Τμήμα Δημοσίων Έργων

Διευθετήσεις Τροχαίας Λόγω Οδικών Έργων


Εργασίες κλαδέματος των ακακιών, δέντρων και θάμνων που βρίσκονται έξω από το έρεισμα του Παρακαμπτήριου δρόμου Λεμεσού μεταξύ των ανισόπεδων κόμβων Πολεμιδιών και Αγίας Φύλας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και ΄Εργων, Τμήμα Δημοσίων ΄Εργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού ανακοινώνει ότι, την Πέμπτη 21/4/2016, μεταξύ των ωρών 08:30 - 14:00, θα εκτελούνται εργασίες, κλαδέματος των ακακιών, δέντρων και θάμνων που βρίσκονται έξω από το έρεισμα του Παρακαμπτήριου δρόμου Λεμεσού μεταξύ των ανισόπεδων κόμβων Πολεμιδιών και Αγίας Φύλας.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα κλείσει τμήμα του δρόμου παράλληλα του παρακαμπτήριου που συνδέει τον κυκλικό κόμβο Πολεμιδιών με τον κυκλικό κόμβο Αγίας Φύλας μέχρι τη συμβολή του με την οδό Δομνίτσας Λανίτου Καβουνίδου (Εκκλησία Αγ. Αρσενίου).

Οι οδηγοί που θα κατευθύνονται από τον κυκλικό κόμβο Πολεμιδιών προ της οδό Δομνίτσας Λανίτου Καβουνίδου και Αγία Φύλα θα εισέρχονται απευθείας στον παρακαμπτήριο και ακολούθως θα μπορούν να εξέρχονται από τον κυκλικό κόμβο Αγίας Φύλας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια τους.


ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ

18 Απριλίου 2016
Director's Cv

coronavirus

CyprusFlight Pass

Διαδικασία για τυχόν απαιτήσεις αποζημιώσεων 
για ζημιές από δυστυχήματα που συμβαίνουν σε δρόμους 
που εμπίπτουν στη δικαιοδοσία του Τμήματος Δημοσίων Έργων

Τηλεφ. Κατάλογος

Δημόσια Διαβούλευση

Motion

Κυβερνητικές Κατοικίες Τροόοδους

Διευθετήσεις Τροχαίας Λόγω Οδικών Έργων

ΔΙΑΥΛΟΣ

ΠΡΟΤΥΠΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΔΕ

112

Κυβερνητική Πύλη Διαδικτύου

Συλλογή νεκρών ζώων

Δημόσιες Συμβάσεις - e-Procurement

Enernetmob_Interreg-med Programme

Δικτυακή πύλη

Τελευταία Ενημέρωση στις: 03/08/2020 11:15:32 AM
 

© 2010 - 2020 Κυπριακή Δημοκρατία,
Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων,
Τμήμα Δημοσίων Έργων