Κυπριακή Δημοκρατία
Τμήμα Δημοσίων Έργων

Διευθετήσεις Τροχαίας Λόγω Οδικών Έργων


Κλειστή για την κυκλοφορία η Λεωφόρος Αποστόλου Παύλου από το ύψος του κυκλικού κόμβου παρά το Kings Avenue Mall μέχρι την κατακόμβη της Αγίας Σολωμονής στην Πάφο

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Πάφου ανακοινώνει ότι, την περίοδο 22/11/2017 - 8/12/2017, η Λεωφόρος Αποστόλου Παύλου από το ύψος του κυκλικού κόμβου παρά το Kings Avenue Mall μέχρι την κατακόμβη της Αγίας Σολωμονής, μήκους 200μ. περίπου, θα κλείσει για την κυκλοφορία, λόγω εκτέλεσης εργασιών για την Ενοποίηση Αρχαιολογικών Χώρων Κάτω Πάφου.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, έχει ορισθεί παράκαμψη για την κατεύθυνση προς Κάτω Πάφο από τη Λεωφόρο Αγίων Αναργύρων μέσω των οδών Αγαπήνωρος και Ικάρου μέχρι τη Λεωφόρο Ποσειδώνος και για την κατεύθυνση από Κάτω Πάφο ανοδικά προς το Kings Avenue Mall θα γίνει εκτροπή από τη Λεωφόρο Αποστόλου Παύλου στις οδούς Παφίας Αφροδίτης, Μίνωος και Αγίου Αγαπητικού για να καταλήξει στη Λεωφόρο Αγίων Αναργύρων, σύμφωνα με την οδική σήμανση.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας “www.traffic4cyprus.org.cy” στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια τους.ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ


21 Νοεμβρίου, 2017Director's Cv

coronavirus

CyprusFlight Pass

Διαδικασία για τυχόν απαιτήσεις αποζημιώσεων 
για ζημιές από δυστυχήματα που συμβαίνουν σε δρόμους 
που εμπίπτουν στη δικαιοδοσία του Τμήματος Δημοσίων Έργων

Τηλεφ. Κατάλογος

Δημόσια Διαβούλευση

Motion

Κυβερνητικές Κατοικίες Τροόοδους

Διευθετήσεις Τροχαίας Λόγω Οδικών Έργων

ΔΙΑΥΛΟΣ

ΠΡΟΤΥΠΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΔΕ

112

Κυβερνητική Πύλη Διαδικτύου

Συλλογή νεκρών ζώων

Δημόσιες Συμβάσεις - e-Procurement

Enernetmob_Interreg-med Programme

Δικτυακή πύλη

Τελευταία Ενημέρωση στις: 25/09/2020 03:28:00 PM
 

© 2010 - 2020 Κυπριακή Δημοκρατία,
Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων,
Τμήμα Δημοσίων Έργων