ΕκτύπωσηΕκτύπωση Κλείσιμο Κλείσιμο

Κυπριακή Δημοκρατία
Διευθετήσεις Τροχαίας Λόγω Οδικών Έργων


Στη Λεωφόρο Αθαλάσσας στο Στρόβολο στο ύψος του καταστήματος McDonald΄s, θα εκτελούνται εργασίες Α.Η.Κ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και ΄Εργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Δημοσίων ΄Εργων Λευκωσίας, ανακοινώνει ότι, την Κυριακή 25/8/2019 από η ώρα 6:00π.μ. μέχρι τη Δευτέρα 26/8/2019 ώρα 06:00μ.μ., στη Λεωφόρο Αθαλάσσας στο Στρόβολο στο ύψος του καταστήματος McDonald΄s, θα εκτελούνται εργασίες Α.Η.Κ..

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών η μία λωρίδα της Λεωφόρου με κατεύθυνση προς την Λεωφόρο Γ. Παρασκευαϊδη (πρώην Ακροπόλεως) σε μήκος περίπου 150 μέτρων , θα είναι κλειστή και η κυκλοφορία θα διεξάγεται δια μέσου της άλλης λωρίδας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια τους.

ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ23 Αυγούστου, 2019


Πίσω

© 2010 - 2020 Κυπριακή Δημοκρατία,
Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων,
Τμήμα Δημοσίων Έργων