Κυπριακή Δημοκρατία
Τμήμα Δημοσίων Έργων

Διευθετήσεις Τροχαίας Λόγω Οδικών Έργων


Εργασίες περιοδικής συντήρησης του οδοστρώματος σε τμήματα της Λεωφόρου Γεωργίου Γρίβα Διγενή με κατεύθυνση από ΄Εγκωμη προς Λευκωσία.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΤο Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων , Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας ανακοινώνει ότι, τη Δευτέρα 28/5/2012 και την Τρίτη 29/5/2012 από τις 21:00 το βράδυ μέχρι τις 05:00 το πρωί της επόμενης ημέρας, θα εκτελούνται εργασίες περιοδικής συντήρησης του οδοστρώματος σε τμήματα της Λεωφόρου Γεωργίου Γρίβα Διγενή με κατεύθυνση από ΄Εγκωμη προς Λευκωσία.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα ισχύουν οι πιο κάτω προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

· Τη Δευτέρα 28/5/2012, το τμήμα της Λεωφόρου από τη φωτοελεγχόμενη συμβολή της με τη Λεωφόρο Προδρόμου μέχρι τη φωτοελεγχόμενη συμβολή της με τη Λεωφόρο Δημοσθένη Σεβέρη, θα είναι κλειστό για την κυκλοφορία και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται διαμέσου των Λεωφόρων Προδρόμου και Μετοχίου, των οδών Χείλωνος, Μουσείου και Αιγύπτου και της Λεωφόρου Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄.

· Την Τρίτη 29/5/12, το τμήμα της Λεωφόρου από τη φωτοελεγχόμενη συμβολή της με τη Λεωφόρο Δημοσθένη Σεβέρη μέχρι τη φωτοελεγχόμενη συμβολή της με τη Λεωφόρο Θεμιστοκλή Δέρβη, θα είναι κλειστό για την κυκλοφορία και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται διαμέσου της Λεωφόρου Δημοσθένη Σεβέρη, της οδού Αντρέα Δημητρίου και της Λεωφόρου Θεμιστοκλή Δέρβη.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και υπομονή και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ
24 Μαΐου, 2012Director's Cv

coronavirus

Διαδικασία για τυχόν απαιτήσεις αποζημιώσεων 
για ζημιές από δυστυχήματα που συμβαίνουν σε δρόμους 
που εμπίπτουν στη δικαιοδοσία του Τμήματος Δημοσίων Έργων

Τηλεφ. Κατάλογος

Motion

Διευθετήσεις Τροχαίας Λόγω Οδικών Έργων

ΔΙΑΥΛΟΣ

ΠΡΟΤΥΠΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΔΕ

112

Troodos Houses

Κυβερνητική Πύλη Διαδικτύου

Συλλογή νεκρών ζώων

Δημόσιες Συμβάσεις - e-Procurement

Enernetmob_Interreg-med Programme

Κοινωνικά

Δικτυακή πύλη

Τελευταία Ενημέρωση στις: 06/04/2020 03:32:49 PM
 

© 2010 - 2020 Κυπριακή Δημοκρατία,
Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων,
Τμήμα Δημοσίων Έργων