Κυπριακή Δημοκρατία
Τμήμα Δημοσίων Έργων

Διευθετήσεις Τροχαίας Λόγω Οδικών Έργων


Εργασίες τοποθέτησης αγωγών ομβρίων υδάτων

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας ανακοινώνει ότι, την περίοδο 21/6/2016 - 15/7/2016, καθημερινά εκτός Σαββατοκύριακων, σε τμήμα της Λεωφόρου Ανεξαρτησίας στον παλαιό δρόμο Λάρνακας - Κοφίνου, εντός του χωριού Αλεθρικού και για συνολικό μήκος 400μ. περίπου θα εκτελούνται εργασίες τοποθέτησης αγωγών ομβρίων υδάτων ως ακολούθως:

(α) την περίοδο 21/06/2016 – 01/07/2016, το τμήμα της Λεωφόρου Ανεξαρτησίας, μήκους 200μ. περίπου, από τη συμβολή της με την οδό Κολωνακίου μέχρι τη συμβολή της με την οδό Αντώνη Γεωργίου και Χρ. Κυπριανού θα είναι κλειστό για την κυκλοφορία και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται μέσω των πιο πάνω οδών.

(β) την περίοδο 4/7/2016 – 15/7/2016, το τμήμα της Λεωφόρου Ανεξαρτησίας, από τη συμβολή της με την οδό Αντώνη Γεωργίου και Χρ. Κυπριανού και μήκους 200μ. περίπου, προς το χωριό Αγγλεισίδες θα είναι κλειστό και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται μέσω του αυτοκινητοδρόμου και παρακείμενων δρόμων.

Παρακαλούνται οι οδηγοί όπως ακολουθούν τα σήματα τροχαίας που θα τοποθετηθούν για καθοδήγηση και διευκόλυνση τους.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

«Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια τους».

ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ

14 Ιουνίου 2016
Director's Cv

coronavirus

CyprusFlight Pass

Διαδικασία για τυχόν απαιτήσεις αποζημιώσεων 
για ζημιές από δυστυχήματα που συμβαίνουν σε δρόμους 
που εμπίπτουν στη δικαιοδοσία του Τμήματος Δημοσίων Έργων

Τηλεφ. Κατάλογος

Δημόσια Διαβούλευση

Motion

Κυβερνητικές Κατοικίες Τροόοδους

Διευθετήσεις Τροχαίας Λόγω Οδικών Έργων

ΔΙΑΥΛΟΣ

ΠΡΟΤΥΠΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΔΕ

112

Κυβερνητική Πύλη Διαδικτύου

Συλλογή νεκρών ζώων

Δημόσιες Συμβάσεις - e-Procurement

Enernetmob_Interreg-med Programme

Δικτυακή πύλη

Τελευταία Ενημέρωση στις: 03/08/2020 11:15:32 AM
 

© 2010 - 2020 Κυπριακή Δημοκρατία,
Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων,
Τμήμα Δημοσίων Έργων