ΕκτύπωσηΕκτύπωση Κλείσιμο Κλείσιμο

Κυπριακή Δημοκρατία
Διευθετήσεις Τροχαίας Λόγω Οδικών Έργων


Εργασίες περιοδικής συντήρησης του οδοστρώματος στα τμήματα του αυτοκινητόδρομου Α5 Κοφίνου-Λάρνακα στην έξοδο της Κοφίνου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, ανακοινώνει ότι, την περίοδο 07/01/2020 – 10/01/2020, από τις 07:00 το πρωί μέχρι τις 16:00 το απόγευμα, καθημερινά εκτός αργιών, θα εκτελούνται εργασίες περιοδικής συντήρησης του οδοστρώματος στα τμήματα του αυτοκινητόδρομου Α5 Κοφίνου-Λάρνακα στην έξοδο της Κοφίνου του αυτοκινητόδρομου Α1 προς Λάρνακα.

Κατά την πρώτη μέρα εκτέλεσης των εργασιών, η έξοδος του αυτοκινητόδρομου Α1 προς Λάρνακα θα κλείσει και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται με σημάνσεις από τις προηγούμενες εξόδους. Τις επόμενες ημέρες η έξοδος προς Λάρνακα θα παραμείνει ανοικτή με εκτροπή από την έξοδο Κοφίνου, διάβαση στον δρόμο Β5 και επαναφορά στον αυτοκινητόδρομο Α5 με εκτροπές από την είσοδο στις Αγγλισίδες.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

«Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια τους».


ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ02 Ιανουαρίου, 2020


Πίσω

© 2010 - 2020 Κυπριακή Δημοκρατία,
Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων,
Τμήμα Δημοσίων Έργων