ΕκτύπωσηΕκτύπωση Κλείσιμο Κλείσιμο

Κυπριακή Δημοκρατία
Διευθετήσεις Τροχαίας Λόγω Οδικών Έργων


Τηλεπικοινωνιακές εργασίες από ιδιωτική εταιρεία στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λεμεσού παρά τη γέφυρα Μονής

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και ΄Εργων, Τμήμα Δημοσίων ΄Εργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού ανακοινώνει ότι, την Κυριακή 24/7/2016, μεταξύ των ωρών 06:30 - 09:00, θα εκτελούνται τηλεπικοινωνιακές εργασίες από ιδιωτική εταιρεία στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λεμεσού παρά τη γέφυρα Μονής.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείσει σε μήκος 200μ. περίπου η λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας στον αυτοκινητόδρομο με κατεύθυνση από Λευκωσία προς Λεμεσό και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα. Επίσης η έξοδος του αυτοκινητόδρομου από Λευκωσία προς τον παλαιό δρόμο Λευκωσίας - Λεμεσού θα κλείσει και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται μέσω των ανισόπεδων κόμβων Αγίου Γεωργίου Αλαμάνου και Παρεκκλησιάς.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια τους.
ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ


19 Ιουλίου, 2016Πίσω

© 2010 - 2020 Κυπριακή Δημοκρατία,
Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων,
Τμήμα Δημοσίων Έργων