ΕκτύπωσηΕκτύπωση Κλείσιμο Κλείσιμο

Κυπριακή Δημοκρατία
Διευθετήσεις Τροχαίας Λόγω Οδικών Έργων


Eργασίες ασφαλτόστρωσης στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Κοκκινοτριμιθιάς

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας ανακοινώνει ότι, την περίοδο 7/5/2019 - 21/5/2019, εκτός Παρασκευής, Σαββάτου και Κυριακής, από τις 20:00 το βράδυ της κάθε μέρας μέχρι τις 06:00 το πρωί της επόμενης μέρας, στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Κοκκινοτριμιθιάς, θα διεξάγονται εργασίες ασφαλτόστρωσης.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών ο αυτοκινητόδρομος Λευκωσίας - Κοκκινοτριμιθιάς από τον κόμβο Κοκκινοτριμιθιάς μέχρι τη συμβολή με την οδό Μακεδονιτίσσης, τμηματικά θα είναι κλειστός και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται ανάλογα διαμέσου των παρακείμενων δρόμων ή/και στο αντίθετο ρεύμα όπου η κυκλοφορία θα είναι αμφίδρομη.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια τους.
ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ

3 Μαΐου, 2019Πίσω

© 2010 - 2020 Κυπριακή Δημοκρατία,
Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων,
Τμήμα Δημοσίων Έργων