Κυπριακή Δημοκρατία
Τμήμα Δημοσίων Έργων

Διευθετήσεις Τροχαίας Λόγω Οδικών Έργων


Εργασίες Περιοδικής Συντήρησης του οδοστρώματος σε τμήμα του παλαιού δρόμου Λευκωσίας – Λεμεσού από το ύψος της συμβολής του με την οδό Οδυσσέως μέχρι τη συμβολή του με την οδό Τεύκρου Ανθία

ANΑΚΟΙΝΩΣΗ

To Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας ανακοινώνει ότι, από το Σάββατο 28/11/2015 και ώρα 16:00 το απόγευμα μέχρι τις 05:00 το πρωί της Δευτέρας 30/11/2015, θα εκτελούνται εργασίες Περιοδικής Συντήρησης του οδοστρώματος σε τμήμα του παλαιού δρόμου Λευκωσίας – Λεμεσού από το ύψος της συμβολής του με την οδό Οδυσσέως μέχρι τη συμβολή του με την οδό Τεύκρου Ανθία.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των ο παλαιός δρόμος Λευκωσίας – Λεμεσού θα είναι κλειστός για την τροχαία κίνηση από τον κυκλικό κόμβο της Βιομηχανικής περιοχής Γερίου μέχρι τη συμβολή του με την οδό Τεύκρου Ανθία.

Η τροχαία κίνηση από Λευκωσία προς Λεμεσό θα διοχετεύεται από τον κυκλικό κόμβο της Βιομηχανικής περιοχής Γερίου στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού.

Η τροχαία κίνηση από Λεμεσό προς Λευκωσία θα διοχετεύεται από την οδό Τεύκρου Ανθία προς τον αυτοκινητόδρομο Α1 μέσω του κόμβου χαλεπιανών.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.


Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια τους.
TMHMA ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ25 Νοεμβρίου, 2015Director's Cv

coronavirus

Διαδικασία για τυχόν απαιτήσεις αποζημιώσεων 
για ζημιές από δυστυχήματα που συμβαίνουν σε δρόμους 
που εμπίπτουν στη δικαιοδοσία του Τμήματος Δημοσίων Έργων

Τηλεφ. Κατάλογος

Motion

Διευθετήσεις Τροχαίας Λόγω Οδικών Έργων

ΔΙΑΥΛΟΣ

ΠΡΟΤΥΠΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΔΕ

112

Troodos Houses

Κυβερνητική Πύλη Διαδικτύου

Συλλογή νεκρών ζώων

Δημόσιες Συμβάσεις - e-Procurement

Enernetmob_Interreg-med Programme

Κοινωνικά

Δικτυακή πύλη

Τελευταία Ενημέρωση στις: 06/04/2020 03:32:49 PM
 

© 2010 - 2020 Κυπριακή Δημοκρατία,
Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων,
Τμήμα Δημοσίων Έργων