Κυπριακή Δημοκρατία
Τμήμα Δημοσίων Έργων

Διευθετήσεις Τροχαίας Λόγω Οδικών Έργων


Eργασίες επιδιόρθωσης χτυπημένων στηθαίων ασφαλείας στην κεντρική νησίδα στο τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λεμεσού, από την είσοδο της Λευκωσίας (Φώτα Καλησπέρα) μέχρι την Αλάμπρα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και ΄Εργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας ανακοινώνει ότι, την περίοδο 22/11/16 – 25/11/16, μεταξύ των ωρών 08:30 - 15:00, στο τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λεμεσού, από την είσοδο της Λευκωσίας (Φώτα Καλησπέρα) μέχρι την Αλάμπρα, θα εκτελούνται εργασίες επιδιόρθωσης χτυπημένων στηθαίων ασφαλείας στην κεντρική νησίδα.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα κλείνει τμηματικά σε μήκος 200μ. περίπου η δεξιά λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας διαδοχικά και στις δύο κατευθύνσεις του αυτοκινητοδρόμου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στην αριστερή λωρίδα.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια τους.
ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝDirector's Cv

coronavirus

Διαδικασία για τυχόν απαιτήσεις αποζημιώσεων 
για ζημιές από δυστυχήματα που συμβαίνουν σε δρόμους 
που εμπίπτουν στη δικαιοδοσία του Τμήματος Δημοσίων Έργων

Τηλεφ. Κατάλογος

Motion

Διευθετήσεις Τροχαίας Λόγω Οδικών Έργων

ΔΙΑΥΛΟΣ

ΠΡΟΤΥΠΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΔΕ

112

Troodos Houses

Κυβερνητική Πύλη Διαδικτύου

Συλλογή νεκρών ζώων

Δημόσιες Συμβάσεις - e-Procurement

Enernetmob_Interreg-med Programme

Κοινωνικά

Δικτυακή πύλη

Τελευταία Ενημέρωση στις: 06/04/2020 03:32:49 PM
 

© 2010 - 2020 Κυπριακή Δημοκρατία,
Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων,
Τμήμα Δημοσίων Έργων