Κυπριακή Δημοκρατία
Τμήμα Δημοσίων Έργων

Διευθετήσεις Τροχαίας Λόγω Οδικών Έργων


Τμήμα της Λεωφόρου Αρχ. Μακαρίου Γ’ στην Κοινότητα Κλήρου (Δρόμος Αρεδιού-Κλήρου-Φαρμακά, Ε904) μήκους περίπου 300μ. θα είναι κλειστό λόγω εργασιών ηλεκτροδότησης του Έργου Ανάπλασης της Κεντρικής Πλατείας της Κοινότητας Κλήρου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Υπουργείο Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων ανακοινώνει ότι, το Σάββατο 21/9/2019 και την Κυριακή 22/9/2019, από τις 07:00 το πρωί μέχρι τις 18:00 το απόγευμα, τμήμα της Λεωφόρου Αρχ. Μακαρίου Γ’ στην Κοινότητα Κλήρου (Δρόμος Αρεδιού-Κλήρου-Φαρμακά, Ε904) μήκους περίπου 300μ. θα είναι κλειστό λόγω εργασιών ηλεκτροδότησης του Έργου Ανάπλασης της Κεντρικής Πλατείας της Κοινότητας Κλήρου που εκτελείται από ιδιώτη εργολάβο για την Επαρχιακή Διοίκηση Λευκωσίας.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, η κυκλοφορία θα διοχετεύεται σε παρακείμενο οδικό δίκτυο και οι οδηγοί καλούνται να συμμορφώνονται με την προσωρινή οδική σήμανση.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια τους.


ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ20 Σεπτεμβρίου, 2019
Director's Cv

coronavirus

CyprusFlight Pass

Διαδικασία για τυχόν απαιτήσεις αποζημιώσεων 
για ζημιές από δυστυχήματα που συμβαίνουν σε δρόμους 
που εμπίπτουν στη δικαιοδοσία του Τμήματος Δημοσίων Έργων

Τηλεφ. Κατάλογος

Δημόσια Διαβούλευση

Motion

Κυβερνητικές Κατοικίες Τροόοδους

Διευθετήσεις Τροχαίας Λόγω Οδικών Έργων

ΔΙΑΥΛΟΣ

ΠΡΟΤΥΠΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΔΕ

112

Κυβερνητική Πύλη Διαδικτύου

Συλλογή νεκρών ζώων

Δημόσιες Συμβάσεις - e-Procurement

Enernetmob_Interreg-med Programme

Δικτυακή πύλη

Τελευταία Ενημέρωση στις: 03/08/2020 11:15:32 AM
 

© 2010 - 2020 Κυπριακή Δημοκρατία,
Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων,
Τμήμα Δημοσίων Έργων