Κυπριακή Δημοκρατία
Τμήμα Δημοσίων Έργων

Διευθετήσεις Τροχαίας Λόγω Οδικών Έργων


Eργασίες ασφαλτόστρωσης οδοστρωμάτων σε κύριους δρόμους της Λεμεσού

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και ΄Εργων, Τμήμα Δημοσίων ΄Εργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού ανακοινώνει ότι, τη Δευτέρα 11/7/2016 και την Τρίτη 12/7/2016, από η ώρα 19:30 το απόγευμα μέχρι τις 06:30 το πρωί της επόμενης μέρας, θα εκτελούνται εργασίες ασφαλτόστρωσης οδοστρωμάτων σε κύριους δρόμους ως ακολούθως:

Τη Δευτέρα 11/7/2016: Στο τμήμα της Λεωφόρου Μακαρίου Γ΄ στη Λεμεσό μεταξύ του Παραλιακού Δρόμου και του Κυκλικού Κόμβου Αγίου Νικολάου (Δικαστηρίων).

Την Τρίτη 12/7/2016: Στο τμήμα της Λεωφόρου Σπύρου Κυπριανού στη Γερμασόγεια μεταξύ των φωτοελεγχόμενων συμβολών Χριστάκη Κράνου και Μεθάνων.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, τα πιο πάνω τμήματα δρόμων θα είναι κλειστά και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στο κύριο και στο δευτερεύον οδικό δίκτυο της περιοχής.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια τους.ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ

8 Ιουλίου, 2016
Director's Cv

coronavirus

CyprusFlight Pass

Διαδικασία για τυχόν απαιτήσεις αποζημιώσεων 
για ζημιές από δυστυχήματα που συμβαίνουν σε δρόμους 
που εμπίπτουν στη δικαιοδοσία του Τμήματος Δημοσίων Έργων

Τηλεφ. Κατάλογος

Δημόσια Διαβούλευση

Motion

Κυβερνητικές Κατοικίες Τροόοδους

Διευθετήσεις Τροχαίας Λόγω Οδικών Έργων

ΔΙΑΥΛΟΣ

ΠΡΟΤΥΠΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΔΕ

112

Κυβερνητική Πύλη Διαδικτύου

Συλλογή νεκρών ζώων

Δημόσιες Συμβάσεις - e-Procurement

Enernetmob_Interreg-med Programme

Δικτυακή πύλη

Τελευταία Ενημέρωση στις: 03/08/2020 11:15:32 AM
 

© 2010 - 2020 Κυπριακή Δημοκρατία,
Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων,
Τμήμα Δημοσίων Έργων