Κυπριακή Δημοκρατία
Τμήμα Δημοσίων Έργων

Διευθετήσεις Τροχαίας Λόγω Οδικών Έργων


Εργασίες από το Τμήμα Αναπτύξεως Υδάτων για την τοποθέτηση αγωγού λυμάτων στον κύριο δρόμο Λεμεσού - Αγρού σε μήκος 1200τρ.μ. μεταξύ των χωριών Κάτω Μύλου και Αγίου Ιωάννου Αγρού

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και ΄Εργων, Τμήμα Δημοσίων ΄Εργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού ανακοινώνει ότι, από τη Δευτέρα 4/7/2016 μέχρι και την Τρίτη 5/8/2016, μεταξύ των ωρών 07:00 - 17:00, εκτός Σαββατοκύριακων, θα εκτελούνται εργασίες από το Τμήμα Αναπτύξεως Υδάτων για την τοποθέτηση αγωγού λυμάτων στον κύριο δρόμο Λεμεσού - Αγρού σε μήκος 1200τρ.μ. μεταξύ των χωριών Κάτω Μύλου και Αγίου Ιωάννου Αγρού.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, με την συναίνεση του Αρχηγού Αστυνομίας, θα κλείνει τμηματικά η μια λωρίδα του δρόμου, μήκους από 60μ. - 80μ. περίπου και η τροχαία κίνηση θα διακινείται, εναλλάξ στη διπλανή λωρίδα, με τη χρήση προσωρινών φώτων τροχαίας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων, το Τμήμα Αναπτύξεως Υδάτων και το Κοινοτικό Συμβουλιο Αγ. Ιωάννη Αγρού απολογούνται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια τους.

ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ

4 Ιουλίου, 2016
Director's Cv

coronavirus

CyprusFlight Pass

Διαδικασία για τυχόν απαιτήσεις αποζημιώσεων 
για ζημιές από δυστυχήματα που συμβαίνουν σε δρόμους 
που εμπίπτουν στη δικαιοδοσία του Τμήματος Δημοσίων Έργων

Τηλεφ. Κατάλογος

Δημόσια Διαβούλευση

Motion

Κυβερνητικές Κατοικίες Τροόοδους

Διευθετήσεις Τροχαίας Λόγω Οδικών Έργων

ΔΙΑΥΛΟΣ

ΠΡΟΤΥΠΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΔΕ

112

Κυβερνητική Πύλη Διαδικτύου

Συλλογή νεκρών ζώων

Δημόσιες Συμβάσεις - e-Procurement

Enernetmob_Interreg-med Programme

Δικτυακή πύλη

Τελευταία Ενημέρωση στις: 25/09/2020 03:28:00 PM
 

© 2010 - 2020 Κυπριακή Δημοκρατία,
Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων,
Τμήμα Δημοσίων Έργων