Κυπριακή Δημοκρατία
Τμήμα Δημοσίων Έργων

Διευθετήσεις Τροχαίας Λόγω Οδικών Έργων


Εργασίες περιοδικής συντήρησης στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λάρνακας– Λεμεσού

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας ανακοινώνει ότι, για χρονική περίοδο οκτώ εβδομάδων, θα εκτελούνται εργασίες περιοδικής συντήρησης, ως ακολούθως:

(α) Από τη Δευτέρα 18/9/2017 μέχρι την Παρασκευή 22/9/2017, καθημερινά από τις 19:00 το βράδυ μέχρι τις 06:00 το πρωί της επόμενης ημέρας, θα εκτελούνται εργασίες περιοδικής συντήρησης στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λάρνακας στην περιοχή των χωριών Αλάμπρας και Λυμπιών.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λάρνακας, θα είναι κλειστές και η κίνηση θα διοχετεύεται στη μια λωρίδα κυκλοφορίας της άλλης κατεύθυνσης με αμφίδρομη κίνηση, μέσω ανοιγμάτων στην κεντρική νησίδα, και

(β) Από τη Δευτέρα 25/9/2017 μέχρι την Παρασκευή 13/10/2017, εκτός Παρασκευής και Σαββατοκύριακου, καθημερινά από τις 19:00 το βράδυ μέχρι τις 06:00 το πρωί της επόμενης ημέρας, θα εκτελούνται εργασίες περιοδικής συντήρησης στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού στην περιοχή Κόρνου, Πυργών και Κακορατζιάς.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λεμεσού, θα είναι κλειστές και η κίνηση θα διοχετεύεται στη μια λωρίδα κυκλοφορίας της άλλης κατεύθυνσης με αμφίδρομη κίνηση, μέσω ανοιγμάτων στην κεντρική νησίδα.

Με την αποπεράτωση των εργασιών ασφαλτόστρωσης, θα ακολουθήσουν εργασίες οριζόντιας σήμανσης αντίστοιχα στα δύο τμήματα με ανάλογες ενημερωτικές ανακοινώσεις.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια τους.


ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ

12 Σεπτεμβρίου, 2017Director's Cv

coronavirus

CyprusFlight Pass

Διαδικασία για τυχόν απαιτήσεις αποζημιώσεων 
για ζημιές από δυστυχήματα που συμβαίνουν σε δρόμους 
που εμπίπτουν στη δικαιοδοσία του Τμήματος Δημοσίων Έργων

Τηλεφ. Κατάλογος

Δημόσια Διαβούλευση

Motion

Κυβερνητικές Κατοικίες Τροόοδους

Διευθετήσεις Τροχαίας Λόγω Οδικών Έργων

ΔΙΑΥΛΟΣ

ΠΡΟΤΥΠΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΔΕ

112

Κυβερνητική Πύλη Διαδικτύου

Συλλογή νεκρών ζώων

Δημόσιες Συμβάσεις - e-Procurement

Enernetmob_Interreg-med Programme

Δικτυακή πύλη

Τελευταία Ενημέρωση στις: 03/08/2020 11:15:32 AM
 

© 2010 - 2020 Κυπριακή Δημοκρατία,
Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων,
Τμήμα Δημοσίων Έργων