ΕκτύπωσηΕκτύπωση Κλείσιμο Κλείσιμο

Κυπριακή Δημοκρατία
Διευθετήσεις Τροχαίας Λόγω Οδικών Έργων


Eργασίες Περιοδικής Συντήρησης του οδοστρώματος στον Κυκλικό Κόμβο Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

ANΑΚΟΙΝΩΣΗ

To Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας ανακοινώνει ότι, την Πέμπτη 11/2/2016, από η ώρα 21:00 το βράδυ μέχρι τις 06:00 το πρωί της επόμενης μέρας, θα εκτελούνται εργασίες Περιοδικής Συντήρησης του οδοστρώματος στον Κυκλικό Κόμβο Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών ο Κυκλικός Κόμβος Γενικού Νοσοκομείου θα είναι κλειστός για την κυκλοφορία.

Η τροχαία κίνηση από τον πλαγιόδρομο Αθαλάσσας προς τον Κυκλικό Κόμβο Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας θα διοχετεύεται διαμέσου του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λεμεσού.

Η τροχαία κίνηση από τη Λεωφόρο Καλαμών προς το Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας θα διοχετεύεται διαμέσου της οδού Κάμπου παρά το SUPER HOME CENTRE.

H τροχαία κίνηση από Λατσιά προς Κυκλικό Κόμβο Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας θα διοχετεύεται διαμέσου της οδού Φιλίππου Παπακυριακού έμπροσθεν του Leroy Merlin.

Η τροχαία κίνηση από Γέρι προς Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας θα εκτρέπεται διαμέσου της οδού Καντάρας. Η πρόσβαση στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας θα είναι απρόσκοπτη.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά την διάρκεια τους.


TMHMA ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ


10 Φεβρουαρίου, 2016


Πίσω

© 2010 - 2020 Κυπριακή Δημοκρατία,
Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων,
Τμήμα Δημοσίων Έργων