Κυπριακή Δημοκρατία
Τμήμα Δημοσίων Έργων

Διευθετήσεις Τροχαίας Λόγω Οδικών Έργων


Η έξοδος της Λεωφόρου Αυστραλίας προς τις οδούς Χίου και Παύλου Νιρβάνα, παρά τον κυκλικό κόμβο Γ.Σ.Ζ. στη Λάρνακα, καθώς επίσης και οι οδοί Χίου και Παύλου Νιρβάνα, θα είναι κλειστές λόγω εκτέλεσης εργασιών για εγκατάσταση αγωγών αποχέτευσης.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας ανακοινώνει ότι, την περίοδο 15/10/2012 - 30/10/2012, συμπεριλαμβανομένου Σαββάτου και Κυριακής, η έξοδος της Λεωφόρου Αυστραλίας προς τις οδούς Χίου και Παύλου Νιρβάνα, παρά τον κυκλικό κόμβο Γ.Σ.Ζ. στη Λάρνακα, καθώς επίσης και οι οδοί Χίου και Παύλου Νιρβάνα, θα είναι κλειστές λόγω εκτέλεσης εργασιών για εγκατάσταση αγωγών αποχέτευσης.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, η τροχαία κίνηση στη Λεωφόρο Αυστραλίας θα διοχετεύεται απρόσκοπτα και στις δύο κατευθύνσεις, ενώ στις οδούς Χίου και Παύλου Νιρβάνα θα διοχετεύεται μέσω παρακείμενων δρόμων.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.
ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ

11 Οκτωβρίου, 2012


Director's Cv

coronavirus

Διαδικασία για τυχόν απαιτήσεις αποζημιώσεων 
για ζημιές από δυστυχήματα που συμβαίνουν σε δρόμους 
που εμπίπτουν στη δικαιοδοσία του Τμήματος Δημοσίων Έργων

Τηλεφ. Κατάλογος

Motion

Διευθετήσεις Τροχαίας Λόγω Οδικών Έργων

ΔΙΑΥΛΟΣ

ΠΡΟΤΥΠΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΔΕ

112

Troodos Houses

Κυβερνητική Πύλη Διαδικτύου

Συλλογή νεκρών ζώων

Δημόσιες Συμβάσεις - e-Procurement

Enernetmob_Interreg-med Programme

Κοινωνικά

Δικτυακή πύλη

Τελευταία Ενημέρωση στις: 06/04/2020 03:32:49 PM
 

© 2010 - 2020 Κυπριακή Δημοκρατία,
Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων,
Τμήμα Δημοσίων Έργων