ΕκτύπωσηΕκτύπωση Κλείσιμο Κλείσιμο

Κυπριακή Δημοκρατία
Διευθετήσεις Τροχαίας Λόγω Οδικών Έργων


Εργασίες συντήρησης του οδοστρώματος, σε τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Κοκκινοτριμιθιάς, με κατεύθυνση προς Λευκωσία, παρά το PASCAL SCΗOOL

ANΑΚΟΙΝΩΣΗTo Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας ανακοινώνει ότι, από την Πέμπτη 14/11/2013 μέχρι την Τρίτη 19/11/2013 εκτός Παρασκευής, Σαββάτου και Κυριακής από τις 20:30 το βράδυ μέχρι τις 06:00 το πρωί της επόμενης ημέρας, σε τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Κοκκινοτριμιθιάς, με κατεύθυνση προς Λευκωσία, παρά το PASCAL SCΗOOL, θα εκτελούνται εργασίες συντήρησης του οδοστρώματος.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας του αυτοκινητοδρόμου σε μήκος 3χλμ. περίπου θα είναι κλειστές για την κυκλοφορία και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας το οποίο θα λειτουργεί με αμφίδρομη κίνηση.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.
TMHMA ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ
11 Νοεμβρίου, 2013


Πίσω

© 2010 - 2020 Κυπριακή Δημοκρατία,
Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων,
Τμήμα Δημοσίων Έργων