ΕκτύπωσηΕκτύπωση Κλείσιμο Κλείσιμο

Κυπριακή Δημοκρατία
Διευθετήσεις Τροχαίας Λόγω Οδικών Έργων


Εργασίες συντήρησης του ασφαλτικού οδοστρώματος στη Λεωφόρο Αγίου Αθανασίου στο ανατολικό τμήμα από τη φωτοελεγχόμενη συμβολή της Λεωφόρου Σπύρου Κυπριανού μέχρι την οδό Καντάρας, την Κυριακή 30/6/2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και ΄Εργων, Τμήμα Δημοσίων ΄Εργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού ανακοινώνει ότι, την Κυριακή 30/6/2019, μεταξύ των ωρών 06:30 - 17:00, στη Λεωφόρο Αγίου Αθανασίου στο ανατολικό τμήμα από τη φωτοελεγχόμενη συμβολή της Λεωφόρου Σπύρου Κυπριανού μέχρι την οδό Καντάρας, θα διεξάγονται εργασίες συντήρησης του ασφαλτικού οδοστρώματος.

Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εργασιών τμήμα της Λεωφόρου Αγίου Αθανασίου με κατεύθυνση από τη φωτοελεγχόμενη συμβολή της με τη Λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού μέχρι την οδό Καντάρας θα είναι κλειστό. Η τροχαία κίνηση προς Κέντρο Πόλης και τον Παραλιακό Δρόμο θα διοχετεύεται μέσω των οδών Σπύρου Κυπριανού και Γεωργίου Νεοφύτου, Κολωνακίου, Γρίβα Διγενή.

Καθ’ όλη τη διάρκεια των εργασιών η τροχαία επί της Λεωφ. Αγ. Αθανασίου με βόρεια κατεύθυνση δεν θα επηρεαστεί.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια τους.ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ26 Ιουνίου, 2019


Πίσω

© 2010 - 2020 Κυπριακή Δημοκρατία,
Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων,
Τμήμα Δημοσίων Έργων