Κυπριακή Δημοκρατία
Τμήμα Δημοσίων Έργων

Διευθετήσεις Τροχαίας Λόγω Οδικών Έργων


Λωρίδα κυκλοφορίας του Υπεραστικού Δρόμου Παλαιχωρίου – Λευκωσίας με κατεύθυνση προς Λευκωσία, από το ύψος της συμβολής της με τον παλιό δρόμο προς Αγίους Τριμιθιάς μέχρι τη συμβολή της με την οδό Αγίου Γεωργίου προς Λακατάμια, θα είναι κλειστή

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας ανακοινώνει ότι, την Κυριακή 8/11/2015, από τις 07:00 το πρωί μέχρι τις 14:00 το απόγευμα, η μία λωρίδα κυκλοφορίας του Υπεραστικού Δρόμου Παλαιχωρίου – Λευκωσίας με κατεύθυνση προς Λευκωσία, από το ύψος της συμβολής της με τον παλιό δρόμο προς Αγίους Τριμιθιάς μέχρι τη συμβολή της με την οδό Αγίου Γεωργίου προς Λακατάμια, θα είναι κλειστή για την τροχαία κίνηση λόγω εργασιών για επιδιόρθωση βλάβης στο σύστημα Υδατοπρομήθειας από το Σ.Υ.Λ. Η μία λωρίδα κυκλοφορίας, με κατεύθυνση προς Παλαιχώρι θα είναι ανοικτή για την κυκλοφορία.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, η τροχαία κίνηση με κατεύθυνση από Παλαιχώρι προς Λευκωσία θα διοχετεύεται μέσω των οδών Ορθοδοξίας, Ελπίδος και Αγίου Γεωργίου.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

«Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια τους».
ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ

4 Νοεμβρίου, 2015
Director's Cv

coronavirus

Διαδικασία για τυχόν απαιτήσεις αποζημιώσεων 
για ζημιές από δυστυχήματα που συμβαίνουν σε δρόμους 
που εμπίπτουν στη δικαιοδοσία του Τμήματος Δημοσίων Έργων

Τηλεφ. Κατάλογος

Motion

Διευθετήσεις Τροχαίας Λόγω Οδικών Έργων

ΔΙΑΥΛΟΣ

ΠΡΟΤΥΠΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΔΕ

112

Troodos Houses

Κυβερνητική Πύλη Διαδικτύου

Συλλογή νεκρών ζώων

Δημόσιες Συμβάσεις - e-Procurement

Enernetmob_Interreg-med Programme

Κοινωνικά

Δικτυακή πύλη

Τελευταία Ενημέρωση στις: 06/04/2020 03:32:49 PM
 

© 2010 - 2020 Κυπριακή Δημοκρατία,
Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων,
Τμήμα Δημοσίων Έργων