Κυπριακή Δημοκρατία
Τμήμα Δημοσίων Έργων

Διευθετήσεις Τροχαίας Λόγω Οδικών Έργων


Το νότιο τμήμα του Παραλιακού Δρόμου από τη συμβολή του με την οδό Χ"Παύλου μέχρι τον κυκλικό κόμβο Παλαιού Λιμανιού θα παραμείνει κλειστό από τη Δευτέρα 29/1/2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και ΄Εργων, Τμήμα Δημοσίων ΄Εργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού ανακοινώνει ότι, οι κατασκευαστικές εργασίες στα πλαίσια του Πολεοδομικού Έργου για τη βελτίωση του δρόμου που συνδέει τη Λεωφόρο Φραγκλίνου Ρούσβελτ με τον παραλιακό δρόμο Λεμεσού, από τη συμβολή του παραλιακού δρόμου με την οδό Κουμανδαρίας μέχρι την εκκλησία Αγίου Αντωνίου, συνεχίζονται κανονικά.

Από τη Δευτέρα 29/1/2018 θα αρχίσει η εκτέλεση εργασιών της κυβόστρωσης του νοτίου τμήματος του Παραλιακού Δρόμου παρά τη συμβολή του με την οδό Κουμανδαρίας μέχρι τη συμβολή της οδού Σιάφη με την είσοδο / έξοδο προς Ανάπτυξη Παλιού Λιμανιού / Μαρίνα Λεμεσού.

Κατά το στάδιο των εργασιών, το νότιο τμήμα του Παραλιακού Δρόμου από τη συμβολή του με την οδό Χ"Παύλου μέχρι τον κυκλικό κόμβο Παλαιού Λιμανιού θα παραμείνει κλειστό και η τροχαία κίνηση θα εξακολουθεί να διακινείται στο βόρειο τμήμα με αμφίδρομη κίνηση. Θα εφαρμοστούν επίσης οι ακόλουθες τροχαίες διευθετήσεις:

(ι) Το νότιο τμήμα της οδού Σιάφη από τον κυκλικό κόμβο Παλιού Λιμανιού μέχρι την είσοδο / έξοδο προς την Ανάπτυξη του Παλιού Λιμανιού / Μαρίνας Λεμεσού, θα είναι κλειστό.

(ιι) Μετατροπή της οδού Αγίας Θέκλης σε δρόμο αμφίδρομης διακίνησης.

(ιιι) Μετατροπή του τμήματος της οδού Σιάφη από την είσοδο / έξοδο προς κυκλικό κόμβο παλαιού Λιμανιού / Μαρίνα Λεμεσού μέχρι την οδό Αγίας Θέκλης σε δρόμο αμφίδρομης διακίνησης.

(ιν) Η είσοδος / έξοδος προς την Ανάπτυξη του παλιού Λιμανιού και Μαρίνα Λεμεσού θα παραμείνει ανοιχτή.

(v) Οι υφιστάμενοι χώροι στάθμευσης του παραλιακού μετώπου (Αρχής Λιμένων - Μώλου) θα παραμείνουν σε λειτουργία.

Οι εργασίες αυτές αναμένονται να διαρκέσουν δέκα (10) μέρες και ακολούθως η διαχείριση της κυκλοφορίας θα επανέλθει στη σημερινή κατάσταση.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων, το Τμήμα Πολεοδομίας και Οικήσεως και ο Δήμος Λεμεσού απολογούνται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλούν το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας «www.traffic4cyprus.org.cy» στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια τους.


ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ


25 Ιανουαρίου 2018Director's Cv

coronavirus

CyprusFlight Pass

Νέες ποινές τροχαίας

Διαδικασία για τυχόν απαιτήσεις αποζημιώσεων 
για ζημιές από δυστυχήματα που συμβαίνουν σε δρόμους 
που εμπίπτουν στη δικαιοδοσία του Τμήματος Δημοσίων Έργων

Συλλογή νεκρών ζώων

Διευθετήσεις Τροχαίας Λόγω Οδικών Έργων

Κυβερνητική Πύλη Διαδικτύου

Τηλεφ. Κατάλογος

Κυβερνητικές Κατοικίες Τροόοδους

112

ΔΙΑΥΛΟΣ

Δημόσιες Συμβάσεις - e-Procurement

Δικτυακή πύλη

ΠΡΟΤΥΠΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΔΕ

Δημόσια Διαβούλευση

Enernetmob_Interreg-med Programme

Τελευταία Ενημέρωση στις: 27/01/2021 02:47:31 PM
 

© 2010 - 2021 Κυπριακή Δημοκρατία,
Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων,
Τμήμα Δημοσίων Έργων