Κυπριακή Δημοκρατία
Τμήμα Δημοσίων Έργων

Διευθετήσεις Τροχαίας Λόγω Οδικών Έργων


Εργασίες του Συμβουλίου Υδατοπρομήθειας Λευκωσίας στη φωτοελεγχόμενη συμβολή των Λεωφόρων Λάρνακος και Αγλαντζιάς παρά την Σ.Π.Ε. Αγλαντζιάς

ANΑΚΟΙΝΩΣΗ

To Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας ανακοινώνει ότι, την Κυριακή 5/2/2017, μεταξύ των ωρών 07:00 - 12:00, θα εκτελούνται εργασίες του Συμβουλίου Υδατοπρομήθειας Λευκωσίας στη φωτοελεγχόμενη συμβολή των Λεωφόρων Λάρνακος και Αγλαντζιάς παρά την Σ.Π.Ε. Αγλαντζιάς.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, το τμήμα της Λεωφόρου Λάρνακος από τη συμβολή της με την οδό Παρνασσού μέχρι τη συμβολή της με τη Λεωφόρο Αγλαντζιάς θα είναι κλειστό για την τροχαία κίνηση.

Η κυκλοφορία από Λεωφόρο Αγλαντζιάς προς τη Λεωφόρο Λάρνακος και αντίστροφα θα διοχετεύεται διαμέσου της φωτοελεγχόμενης συμβολής της Λεωφόρου Αγλαντζιάς με την οδό Αθηνάς.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά την διάρκεια τους.


ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ

2 Φεβρουαρίου, 2017Director's Cv

coronavirus

CyprusFlight Pass

Διαδικασία για τυχόν απαιτήσεις αποζημιώσεων 
για ζημιές από δυστυχήματα που συμβαίνουν σε δρόμους 
που εμπίπτουν στη δικαιοδοσία του Τμήματος Δημοσίων Έργων

Τηλεφ. Κατάλογος

Δημόσια Διαβούλευση

Motion

Κυβερνητικές Κατοικίες Τροόοδους

Διευθετήσεις Τροχαίας Λόγω Οδικών Έργων

ΔΙΑΥΛΟΣ

ΠΡΟΤΥΠΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΔΕ

112

Κυβερνητική Πύλη Διαδικτύου

Συλλογή νεκρών ζώων

Δημόσιες Συμβάσεις - e-Procurement

Enernetmob_Interreg-med Programme

Δικτυακή πύλη

Τελευταία Ενημέρωση στις: 25/09/2020 03:28:00 PM
 

© 2010 - 2020 Κυπριακή Δημοκρατία,
Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων,
Τμήμα Δημοσίων Έργων