ΕκτύπωσηΕκτύπωση Κλείσιμο Κλείσιμο

Κυπριακή Δημοκρατία
Διευθετήσεις Τροχαίας Λόγω Οδικών Έργων


Εργασίες κλαδέματος στα πεζοδρόμια και στη κεντρική νησίδα της Λεωφόρου Λεμεσού από το Δήμο Στροβόλου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Υπουργείο Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας ανακοινώνει ότι, τις Κυριακές 29/5/2016, 5/6/2016 και 12/6/2016, από τις 07:00 το πρωί μέχρι τις 13:00 το απόγευμα, θα διεξάγονται εργασίες κλαδέματος στα πεζοδρόμια και στη κεντρική νησίδα της Λεωφόρου Λεμεσού, από τα φώτα τροχαίας Καλησπέρα μέχρι τα φώτα τροχαίας με την οδό Αρμενίας, με κατεύθυνση προς Λευκωσία, από το Δήμο Στροβόλου.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείνει τμηματικά αναλόγως η μία λωρίδα της Λεωφόρου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα που θα παραμένει ανοικτή.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια τους.

ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ

23 Μαΐου, 2016Πίσω

© 2010 - 2020 Κυπριακή Δημοκρατία,
Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων,
Τμήμα Δημοσίων Έργων