Κυπριακή Δημοκρατία
Τμήμα Δημοσίων Έργων

Διευθετήσεις Τροχαίας Λόγω Οδικών Έργων


Κλειστό για την κυκλοφορία τμήμα της Λεωφόρου Σπύρου Κυπριανού (πρώην Σανταρόζα) στη Λευκωσία για εργασίες κατεδάφισης κτιρίου


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας ανακοινώνει ότι, οι δύο λωρίδες με κατεύθυνση προς τα φώτα τροχαίας Γαβριηλίδη, στο τμήμα της Λεωφόρου Σπύρου Κυπριανού (πρώην Σανταρόζα) στη Λευκωσία μεταξύ της Λεωφόρου Μακαρίου (Αστυνομικός Σταθμός Λυκαβηττού) και της οδού Γερασίμου Μαρκορά, θα παραμείνουν κλειστές για την κυκλοφορία μέχρι και την Κυριακή 7 Μαίου, 2017 και ώρα 08:00μ.μ..

Οι λωρίδες κυκλοφορίας θα παραμείνουν κλειστές για λόγους ασφάλειας λόγω της κατεδάφισης ιδιωτικής πολυκατοικίας στην περιοχή. Η πιθανή πτώση υπολειμμάτων από τις κατεδαφίσεις θα έθετε σε κίνδυνο πεζούς και διερχόμενα οχήματα και ως εκ τούτου, η εν λόγω απόφαση, κρίθηκε επιβεβλημένη.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την ταλαιπωρία και παρακαλεί το κοινό να ακολουθεί τις υποδείξεις των πινακίδων τροχαίας και τις παρακάμψεις που έχουν καθοριστεί.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια τους.

ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ

2 Μαΐου, 2017Director's Cv

coronavirus

CyprusFlight Pass

Νέες ποινές τροχαίας

Διαδικασία για τυχόν απαιτήσεις αποζημιώσεων 
για ζημιές από δυστυχήματα που συμβαίνουν σε δρόμους 
που εμπίπτουν στη δικαιοδοσία του Τμήματος Δημοσίων Έργων

Συλλογή νεκρών ζώων

Διευθετήσεις Τροχαίας Λόγω Οδικών Έργων

Κυβερνητική Πύλη Διαδικτύου

Τηλεφ. Κατάλογος

Κυβερνητικές Κατοικίες Τροόοδους

112

ΔΙΑΥΛΟΣ

Δημόσιες Συμβάσεις - e-Procurement

Δικτυακή πύλη

ΠΡΟΤΥΠΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΔΕ

Δημόσια Διαβούλευση

Enernetmob_Interreg-med Programme

Τελευταία Ενημέρωση στις: 23/10/2020 01:55:08 PM
 

© 2010 - 2020 Κυπριακή Δημοκρατία,
Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων,
Τμήμα Δημοσίων Έργων