ΕκτύπωσηΕκτύπωση Κλείσιμο Κλείσιμο

Κυπριακή Δημοκρατία
Διευθετήσεις Τροχαίας Λόγω Οδικών Έργων


Εργασίες από την ΑΗΚ στην οδό Φώτη Πίττα στο Γέρι


Tο Υπουργείο Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας ανακοινώνει ότι, στην οδό Φώτη Πίττα στο Γέρι θα διεξάγονται εργασίες από την ΑΗΚ ως ακολούθως:

α) από την Τρίτη 26/4/2016 μέχρι την Πέμπτη 28/4/2016, θα είναι κλειστό το τμήμα της οδού από τη συμβολή της με τη Λεωφόρο Γερίου μέχρι το σχολείο, και

β) από την Τρίτη 3/5/2016 μέχρι τη Δευτέρα 16/5/2016, θα είναι κλειστό το τμήμα της οδού από το σχολείο μέχρι τη συμβολή της με την οδό Επιστροφής.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται μέσω της Λεωφόρου Γερίου και της οδού Επιστροφής.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά την διάρκεια τους.

ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ

23 Απριλίου, 2016


Πίσω

© 2010 - 2020 Κυπριακή Δημοκρατία,
Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων,
Τμήμα Δημοσίων Έργων