Κυπριακή Δημοκρατία
Τμήμα Δημοσίων Έργων

Διευθετήσεις Τροχαίας Λόγω Οδικών Έργων


Εργασίες εγκατάστασης αγωγού πιέσεως από το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Αγίας Νάπας στο δρόμο Αγία Νάπα – Νησί – Μακρόνησος (Ε309) από τη συμβολή φώτων τροχαίας NISSI BEACH HOTEL μέχρι την εκκλησία Αγίας Θέκλας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Αμμοχώστου ανακοινώνει ότι, από την Τρίτη 4/2/2020 και για περίοδο 3,5 περίπου μηνών, θα εκτελούνται εργασίες εγκατάστασης αγωγού πιέσεως από το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Αγίας Νάπας στο δρόμο Αγία Νάπα – Νησί – Μακρόνησος (Ε309) από τη συμβολή φώτων τροχαίας NISSI BEACH HOTEL μέχρι την εκκλησία Αγίας Θέκλας.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, στο τμήμα του δρόμου από τα φώτα τροχαίας NISSI BEACH HOTEL και για 200μ. περίπου δυτικά, η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται με εκτροπή από την κατεύθυνση Αγίας Νάπας προς τον αυτοκινητόδρομο και με μονοδρόμηση της πορείας προς Αγία Θέκλα. Η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας με κατεύθυνση από Αγία Θέκλα προς Αγία Νάπα θα διοχετεύεται ομαλά με χρήση κώνων και κατευθυντήριου τόξου πορείας προς τη δεξιά λωρίδα, μέχρι τα φώτα τροχαίας NISSI BEACH HOTEL.

Στη συνέχεια το επόμενο τμήμα του δρόμου με κατεύθυνση από Αγία Νάπα προς Αγία Θέκλα σε απόσταση 200μ. περίπου και στη συνέχεια διαδοχικά ανά 200μ. μέχρι το τέλος του έργου, η κυκλοφοριακή διαχείριση θα γίνεται με προσωρινά μετακινούμενα φώτα τροχαίας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια τους.
ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ
31 Ιανουαρίου 2020Director's Cv

coronavirus

CyprusFlight Pass

Διαδικασία για τυχόν απαιτήσεις αποζημιώσεων 
για ζημιές από δυστυχήματα που συμβαίνουν σε δρόμους 
που εμπίπτουν στη δικαιοδοσία του Τμήματος Δημοσίων Έργων

Τηλεφ. Κατάλογος

Δημόσια Διαβούλευση

Motion

Κυβερνητικές Κατοικίες Τροόοδους

Διευθετήσεις Τροχαίας Λόγω Οδικών Έργων

ΔΙΑΥΛΟΣ

ΠΡΟΤΥΠΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΔΕ

112

Κυβερνητική Πύλη Διαδικτύου

Συλλογή νεκρών ζώων

Δημόσιες Συμβάσεις - e-Procurement

Enernetmob_Interreg-med Programme

Δικτυακή πύλη

Τελευταία Ενημέρωση στις: 18/09/2020 03:03:28 PM
 

© 2010 - 2020 Κυπριακή Δημοκρατία,
Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων,
Τμήμα Δημοσίων Έργων