Κυπριακή Δημοκρατία
Τμήμα Δημοσίων Έργων

Διευθετήσεις Τροχαίας Λόγω Οδικών Έργων


Δρόμοι στη Λευκωσία θα είναι κλειστοί για την τροχαία κίνηση λόγω της διεξαγωγής φιλανθρωπικού αγώνα τρεξίματος με την ονομασία «Run as One»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων ανακοινώνει ότι, την Κυριακή 23/10/2016, μεταξύ των ωρών 16:00 - 18:00, οι πιο κάτω δρόμοι στη Λευκωσία θα είναι κλειστοί για την τροχαία κίνηση λόγω της διεξαγωγής φιλανθρωπικού αγώνα τρεξίματος με την ονομασία «Run as One»:

· Λεωφόρος Γρίβα Διγενή, στην περιοχή Έγκωμης, (τμήμα από τη φωτοελεγχόμενη συμβολή της με τη Λεωφ. Αρχαγγέλου μέχρι τη συμβολή της με τη Λεωφ. 28ης Οκτωβρίου με κατεύθυνση προς Έγκωμη και τμήμα από τον κυκλικό κόμβο Κολοκασίδη μέχρι την οδό 25ης Μαρτίου με κατεύθυνση προς Λευκωσία).

· Ανατολικό τμήμα της οδού 25ης Μαρτίου, μπροστά από την υπεραγορά ΑΛΦΑ ΜΕΓΑ από τον κυκλικό κόμβο παρά το Κτηματολογικό Γραφείο Λευκωσίας μέχρι τη φωτοελεγχόμενη συμβολή της με τη Λεωφ. Γρίβα Διγενή.

Κατά τη διάρκεια της πιο πάνω εκδήλωσης:

- η τροχαία κίνηση με κατεύθυνση από τη Λευκωσία προς την περιοχή Έγκωμης (Λεωφ. 28ης Οκτωβρίου, κυκλικό κόμβο Κολοκασίδη) θα διοχετεύεται διαμέσου της Λεωφόρου Αρχαγγέλου και του κυκλικού κόμβου παρά το Συγκρότημα ΔΙΑΣ καθώς και των οδών Νίκου Κρανιδιώτη, Μελίνας Μερκούρη, της οδού Αιπείας, των οδών Αχαιών, Ευριπίδου προς τη Λεωφόρο 28ης Οκτωβρίου.

- η τροχαία κίνηση με κατεύθυνση από Έγκωμη/Κυκλικό Κόμβο Κολοκασίδη προς τη Λευκωσία θα διοχετεύεται διαμέσου της Λεωφόρου Κυριάκου Μάτση στον Άγιο Δομέτιο προς την οδό 25ης Μαρτίου.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια τους.


ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ

17 Οκτωβρίου, 2016
Director's Cv

coronavirus

Διαδικασία για τυχόν απαιτήσεις αποζημιώσεων 
για ζημιές από δυστυχήματα που συμβαίνουν σε δρόμους 
που εμπίπτουν στη δικαιοδοσία του Τμήματος Δημοσίων Έργων

Τηλεφ. Κατάλογος

Motion

Διευθετήσεις Τροχαίας Λόγω Οδικών Έργων

ΔΙΑΥΛΟΣ

ΠΡΟΤΥΠΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΔΕ

112

Troodos Houses

Κυβερνητική Πύλη Διαδικτύου

Συλλογή νεκρών ζώων

Δημόσιες Συμβάσεις - e-Procurement

Enernetmob_Interreg-med Programme

Κοινωνικά

Δικτυακή πύλη

Τελευταία Ενημέρωση στις: 23/03/2020 03:58:12 PM
 

© 2010 - 2020 Κυπριακή Δημοκρατία,
Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων,
Τμήμα Δημοσίων Έργων