ΕκτύπωσηΕκτύπωση Κλείσιμο Κλείσιμο

Κυπριακή Δημοκρατία
Διευθετήσεις Τροχαίας Λόγω Οδικών Έργων


Eργασίες για την κατασκευή υπερυψωμένης συμβολής στη διασταύρωση των οδών Ελαιώνων και Κιλκίς στο Στρόβολο

ANΑΚΟΙΝΩΣΗ


To Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας ανακοινώνει ότι, από τη Δευτέρα 19/10/2015 μέχρι την Πέμπτη 22/10/2015, θα εκτελούνται εργασίες για την κατασκευή υπερυψωμένης συμβολής στη διασταύρωση των οδών Ελαιώνων και Κιλκίς στο Στρόβολο.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών και καθόλη την περίοδο θα ισχύουν οι πιο κάτω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

· Τη Δευτέρα 19/10/2015, η οδός Κιλκίς θα κλείσει για την τροχαία κίνηση στις 08:30 το πρωί ενώ η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Ελαιώνων (δύο κατευθύνσεις) θα είναι απρόσκοπτη.

· Από την Τρίτη 20/10/2015 μέχρι την Πέμπτη 22/10/2015, η οδός Κιλκίς θα παραμείνει κλειστή για την τροχαία κίνηση. Η οδός Ελαιώνων με κατεύθυνση από τη Λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού προς Λευκωσία θα κλείσει για την κυκλοφορία στις 08:30π.μ. και θα παραμεινει κλειστή για την κυκλοφορία.

· Η τροχαία κίνηση με κατεύθυνση προς Λευκωσία θα μπορεί να διοχετεύεται διαμέσου της Λεωφόρου Στροβόλου και της οδού Ευζώνων.

· Η τροχαία κίνηση στην οδό Ελαιώνων με κατεύθυνση από Λευκωσία προς τη Λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού (κατάστημα JUMBO) θα είναι απρόσκοπτη.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και υπομονή και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.
TMHMA ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ
13 Οκτωβρίου, 2015


Πίσω

© 2010 - 2020 Κυπριακή Δημοκρατία,
Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων,
Τμήμα Δημοσίων Έργων