Κυπριακή Δημοκρατία
Τμήμα Δημοσίων Έργων

Διευθετήσεις Τροχαίας Λόγω Οδικών Έργων


Εργασίες για τοποθέτηση της δημόσιας πεζογέφυρας στον Παραλιακό Δρόμο Λεμεσού παρά το Olympic Residence.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού και ο Δήμος Λεμεσού ανακοινώνουν ότι, την Πέμπτη 28/6/2012, θα εκτελούνται εργασίες για τοποθέτηση της δημόσιας πεζογέφυρας στον Παραλιακό Δρόμο Λεμεσού παρά το Olympic Residence. Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα ισχύουν οι πιο κάτω προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

· Από τις 05:00 το πρωί μέχρι τις 20:00 το βράδυ, το τμήμα του Παραλιακού Δρόμου από την οδό Κερκύρας μέχρι την οδό Ιάκωβου Τομπάζη με κατεύθυνση προς Γερμασόγεια και Λευκωσία, θα είναι κλειστό για την κυκλοφορία και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται διαμέσου των οδών Κερκύρας, Κεφαλληνίας και Ιάκωβου Τομπάζη.

· Από τις 09:00 το πρωί μέχρι τις 20:00 το βράδυ, το τμήμα του Παραλιακού Δρόμου από την οδό Κερκύρας μέχρι την οδό Ιάκωβου Τομπάζη με κατεύθυνση προς Λεμεσό, θα είναι κλειστό για την κυκλοφορία και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται διαμέσου των Λεωφόρων Γρ. Διγενή, του κυκλικού κόμβου Δικαστηρίων και της Λεωφόρου Λόρδου Βύρωνος. Κλειστοί για χρήση από το κοινό θα είναι και ο παραλιακός πεζόδρομος και ποδηλατόδρομος.


Το Τμήμα Δημοσίων Έργων και ο Δήμος Λεμεσού απολογούνται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και υπομονή και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.
ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ


21 Ιουνίου 2012Director's Cv

coronavirus

Διαδικασία για τυχόν απαιτήσεις αποζημιώσεων 
για ζημιές από δυστυχήματα που συμβαίνουν σε δρόμους 
που εμπίπτουν στη δικαιοδοσία του Τμήματος Δημοσίων Έργων

Τηλεφ. Κατάλογος

Motion

Διευθετήσεις Τροχαίας Λόγω Οδικών Έργων

ΔΙΑΥΛΟΣ

ΠΡΟΤΥΠΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΔΕ

112

Troodos Houses

Κυβερνητική Πύλη Διαδικτύου

Συλλογή νεκρών ζώων

Δημόσιες Συμβάσεις - e-Procurement

Enernetmob_Interreg-med Programme

Κοινωνικά

Δικτυακή πύλη

Τελευταία Ενημέρωση στις: 06/04/2020 03:32:49 PM
 

© 2010 - 2020 Κυπριακή Δημοκρατία,
Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων,
Τμήμα Δημοσίων Έργων