ΕκτύπωσηΕκτύπωση Κλείσιμο Κλείσιμο

Κυπριακή Δημοκρατία
Διευθετήσεις Τροχαίας Λόγω Οδικών Έργων


Εργασίες εκσκαφών, από την Αρχή Ηλεκτρισμού Κύπρου σε τμήμα του παλιού δρόμου Λευκωσίας - Λεμεσού

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας ανακοινώνει ότι, την περίοδο 18/12/2018 - 21/12/2018, μεταξύ των ωρών 08:00 – 16:00, σε τμήμα του παλιού δρόμου Λευκωσίας - Λεμεσού, θα γίνονται εργασίες εκσκαφών, από την Αρχή Ηλεκτρισμού Κύπρου.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, τμήμα του παλιού δρόμου Λευκωσίας – Λεμεσού (σε δύο σημεία) με κατεύθυνση προς Λεμεσό, μεταξύ των χωριών Χοιροκοιτίας και Ψεματισμένου, θα κλείνει τμηματικά, γύρω στα 50μ. και η διακίνηση της κυκλοφορίας να γίνεται με τη χρήση STOP & GO.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας “www.traffic4cyprus.org.cy” στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια τους.
ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ

14 Δεκεμβρίου 2018Πίσω

© 2010 - 2021 Κυπριακή Δημοκρατία,
Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων,
Τμήμα Δημοσίων Έργων