ΕκτύπωσηΕκτύπωση Κλείσιμο Κλείσιμο

Κυπριακή Δημοκρατία
Διευθετήσεις Τροχαίας Λόγω Οδικών Έργων


Εργασίες συντήρησης του οδοστρώματος,σε τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Κοκκινοτριμιθιάς με κατεύθυνση προς Κοκκινοτριμιθιά, παρά το PASCAL SCΗOOL

ANΑΚΟΙΝΩΣΗ


To Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας ανακοινώνει ότι, την Τετάρτη 13/11/2013 από τις 20:30 το βράδυ μέχρι τις 06:00 το πρωί της επόμενης ημέρας, σε τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Κοκκινοτριμιθιάς με κατεύθυνση προς Κοκκινοτριμιθιά, παρά το PASCAL SCΗOOL, θα εκτελούνται εργασίες συντήρησης του οδοστρώματος.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας προς Κοκκινοτριμιθιά σε μήκος 3χλμ. περίπου θα είναι κλειστές για την κυκλοφορία και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας το οποίο θα λειτουργεί με αμφίδρομη κίνηση.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.
ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ
11 Νοεμβρίου, 2013


Πίσω

© 2010 - 2020 Κυπριακή Δημοκρατία,
Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων,
Τμήμα Δημοσίων Έργων