ΕκτύπωσηΕκτύπωση Κλείσιμο Κλείσιμο

Κυπριακή Δημοκρατία
Διευθετήσεις Τροχαίας Λόγω Οδικών Έργων


Εργασίες συντήρησης του οδικού φωτισμού στην κεντρική νησίδα από τον ανισόπεδο κόμβο Λιμανιού μέχρι τον ανισόπεδο κόμβο Γερμασόγειας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού σε συνεργασία με το Τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών ανακοινώνει ότι, από την Τετάρτη 16/3/2016 μέχρι την Παρασκευή 18/3/2016, μεταξύ των ωρών 08:30 - 15:00, στον παρακαμπτήριο δρόμο Λεμεσού, από τον ανισόπεδο κόμβο Λιμανιού μέχρι τον ανισόπεδο κόμβο Γερμασόγειαςτις δύο κατευθύνσεις, θα εκτελούνται εργασίες συντήρησης του οδικού φωτισμού στην κεντρική νησίδα.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα κλείνει ανά πάσα στιγμή σε μήκος 100μ. περίπου με τη μέθοδο κινητού εργοταξίου η λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια τους.ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ3 Μαρτίου, 2016Πίσω

© 2010 - 2020 Κυπριακή Δημοκρατία,
Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων,
Τμήμα Δημοσίων Έργων