ΕκτύπωσηΕκτύπωση Κλείσιμο Κλείσιμο

Κυπριακή Δημοκρατία
Διευθετήσεις Τροχαίας Λόγω Οδικών Έργων


Εργασίες τοποθέτησης καλωδίων τηλεπικοινωνιών στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Κοκκινοτριμιθιάς, πριν και μετά τον κυκλικό κόμβο Αρχαγγέλου την Κυριακή 7/10/2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας ανακοινώνει ότι, την Κυριακή 7/10/2018, μεταξύ των ωρών 06:00 - 13:30, στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Κοκκινοτριμιθιάς, πριν και μετά τον κυκλικό κόμβο Αρχαγγέλου, θα εκτελούνται εργασίες τοποθέτησης καλωδίων τηλεπικοινωνιών.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών τμήμα μήκους 700μ. περίπου πριν τον κυκλικό κόμβο θα είναι κλειστό, από τις 6:00 π.μ. μέχρι τις 10:30 π.μ. και η κυκλοφορία θα διεξάγεται μέσω της οδού Αγίου Ελευθερίου.

Επίσης τμήμα μήκους 400μ. περίπου μετά τον κυκλικό κόμβο θα είναι κλειστό από τις 10:30 π.μ. μέχρι τις 13:30μ.μ. και η κυκλοφορία θα διεξάγεται μέσω των οδών Κωνσταντινουπόλεως και Δημοκρατίας καθώς και μέσω της Λεωφόρου Μόρφου.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας «www.traffic4cyprus.org.cy» στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια τους.
ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ


3 Οκτωβρίου, 2018


Πίσω

© 2010 - 2020 Κυπριακή Δημοκρατία,
Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων,
Τμήμα Δημοσίων Έργων