Κυπριακή Δημοκρατία
Τμήμα Δημοσίων Έργων

Διευθετήσεις Τροχαίας Λόγω Οδικών Έργων


Εργασίες τοποθέτησης τελικής επιφανειακής στρώσης ασφαλτικού σκυροδέματος από τον κυκλικό κόμβο Πανεπιστημίου μέχρι τη φωτοελεγχόμενη συμβολή της Λεωφόρου Αγλαντζιάς με την οδό Αθηνάς συμπεριλαμβανομένων της Λεωφόρου Αμμοχώστου και των οδών Ελευθερίου Βενιζέλου και Νίκου Κρανιδιώτη

ANΑΚΟΙΝΩΣΗ

To Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας ανακοινώνει ότι, από τη Δευτέρα 21/5/2018, μέχρι και την Πέμπτη 7/6/2018, καθημερίνα, εκτός Κυριακών και αργίας, στα πλαίσια κατασκευής της Λεωφόρου Αγλαντζιάς και μέρους των Λεωφόρων Λάρνακας και Αμμοχώστου στην Αγλαντζιά, θα εκτελούνται εργασίες τοποθέτησης τελικής επιφανειακής στρώσης ασφαλτικού σκυροδέματος από τον κυκλικό κόμβο Πανεπιστημίου μέχρι τη φωτοελεγχόμενη συμβολή της Λεωφόρου Αγλαντζιάς με την οδό Αθηνάς συμπεριλαμβανομένων της Λεωφόρου Αμμοχώστου και των οδών Ελευθερίου Βενιζέλου και Νίκου Κρανιδιώτη. Οι εργασίες θα εκτελούνται σε τέσσερις φάσεις ως ακολούθως:

Φάση 1
Από τον κυκλικό κόμβο Πανεπιστημίου μέχρι τη φωτοελεγχόμενη συμβολή της Λεωφόρου Λάρνακας με την οδό Ελευθερίου Βενιζέλου οι εργασίες θα εκτελούνται από τις 21/5/2018 μέχρι τις 25/5/2018. Κατά τη διάρκεια των εργασιών η Λεωφόρος Πανεπιστημίου θα είναι κλειστή για την κυκλοφορία και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται διαμέσου της Λεωφόρου Αθαλάσσας και της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου.

Φάση 2
Από τη φωτοελεγχόμενη συμβολή της Λεωφόρου Λάρνακας με την οδό Ελευθερίου Βενιζέλου μέχρι τον κυκλικό κόμβο Αμμοχώστου οι εργασίες θα εκτελούνται από τις 29/5/2018 μέχρι τις 2/6/2018. Κατά τη διάρκεια των εργασιών η τροχαία κίνηση θα διεξάγεται αμφίδρομα πρώτα στο βόρειο τμήμα και μετά στο νότιο.

Φάση 3
Από τον κυκλικό κόμβο Αμμοχώστου μέχρι τον κυκλικό κόμβο ΣΠΕ Αγλαντζιάς συμπεριλαμβανομένης της Λεωφόρου Αμμοχώστου οι εργασίες θα εκτελούνται από τις 4/6/2018 μέχρι τις 6/6/2018. Κατά τη διάρκεια των εργασιών η τροχαία κίνηση θα διεξάγεται αμφίδρομα πρώτα στο Βορρά και μετά στο Νότο.

Φάση 4
Από τον κυκλικό κόμβο ΣΠΕ Αγλαντζιάς μέχρι τη φωτοελεγχόμενη συμβολή της Λεωφόρου Αγλαντζιάς μέχρι την οδό Αθηνάς, οι εργασίες θα εκτελούνται από τις 6/6/2018 μέχρι τις 7/6/2018. Κατά τη διάρκεια των εργασιών η τροχαία κίνηση θα διεξάγεται αμφίδρομα πρώτα στο Βορρά και μετά στο Νότο.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά την διάρκεια τους.

ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ

21 Mαΐου, 2018Director's Cv

coronavirus

CyprusFlight Pass

Διαδικασία για τυχόν απαιτήσεις αποζημιώσεων 
για ζημιές από δυστυχήματα που συμβαίνουν σε δρόμους 
που εμπίπτουν στη δικαιοδοσία του Τμήματος Δημοσίων Έργων

Τηλεφ. Κατάλογος

Δημόσια Διαβούλευση

Motion

Κυβερνητικές Κατοικίες Τροόοδους

Διευθετήσεις Τροχαίας Λόγω Οδικών Έργων

ΔΙΑΥΛΟΣ

ΠΡΟΤΥΠΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΔΕ

112

Κυβερνητική Πύλη Διαδικτύου

Συλλογή νεκρών ζώων

Δημόσιες Συμβάσεις - e-Procurement

Enernetmob_Interreg-med Programme

Δικτυακή πύλη

Τελευταία Ενημέρωση στις: 22/09/2020 12:28:47 PM
 

© 2010 - 2020 Κυπριακή Δημοκρατία,
Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων,
Τμήμα Δημοσίων Έργων