Κυπριακή Δημοκρατία
Τμήμα Δημοσίων Έργων

Διευθετήσεις Τροχαίας Λόγω Οδικών Έργων


Eργασίες εγκατάστασης αποχετευτικού συστήματος από το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λεμεσού

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Το Υπουργείο Συγκοινωνιών και ΄Εργων, Τμήμα Δημοσίων ΄Εργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού ανακοινώνει ότι, την περίοδο 14/5/2012 – 25/5/2012, θα εκτελούνται εργασίες εγκατάστασης αποχετευτικού συστήματος από το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λεμεσού, σε τμήμα μήκους 100μ. περίπου, του Παραλιακού δρόμου Λεμεσού παρά το Ναυτικό Όμιλο Λεμεσού.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα ισχύουν οι πιο κάτω προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

· Από τη Δευτέρα 14/5/2012 μέχρι την Παρασκευή 18/5/2012, οι δύο νότιες λωρίδες του Παραλιακού δρόμου με κατεύθυνση προς Λεμεσό, θα είναι κλειστές για την κυκλοφορία. Η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας το οποίο θα λειτουργεί με αμφίδρομη διακίνηση.
· Από τη Δευτέρα 21/5/2012 μέχρι την Παρασκευή 25/5/2012, οι δύο βόρειες λωρίδες του Παραλιακού δρόμου με κατεύθυνση προς Λευκωσία, θα είναι κλειστές για την κυκλοφορία. Η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας το οποίο θα λειτουργεί με αμφίδρομη διακίνηση.

Κατά τις πιο πάνω περιόδους, τα φώτα τροχαίας στη συμβολή του Παραλιακού δρόμου με την οδό Κωστάκη Πιτσιλίδη, θα είναι εκτός λειτουργίας και το τμήμα της οδού Κωστάκη Πιτσιλίδη από τη συμβολή της με την οδό Θεόφιλου Γεωργιάδη μέχρι τον παραλιακό δρόμο θα είναι κλειστό για την κυκλοφορία.

Το Τμήμα Δημοσίων ΄Εργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ


10 Μαΐου 2012
Director's Cv

coronavirus

Διαδικασία για τυχόν απαιτήσεις αποζημιώσεων 
για ζημιές από δυστυχήματα που συμβαίνουν σε δρόμους 
που εμπίπτουν στη δικαιοδοσία του Τμήματος Δημοσίων Έργων

Τηλεφ. Κατάλογος

Motion

Διευθετήσεις Τροχαίας Λόγω Οδικών Έργων

ΔΙΑΥΛΟΣ

ΠΡΟΤΥΠΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΔΕ

112

Troodos Houses

Κυβερνητική Πύλη Διαδικτύου

Συλλογή νεκρών ζώων

Δημόσιες Συμβάσεις - e-Procurement

Enernetmob_Interreg-med Programme

Κοινωνικά

Δικτυακή πύλη

Τελευταία Ενημέρωση στις: 30/03/2020 02:12:50 PM
 

© 2010 - 2020 Κυπριακή Δημοκρατία,
Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων,
Τμήμα Δημοσίων Έργων