Κυπριακή Δημοκρατία
Τμήμα Δημοσίων Έργων

Άλλες Ανακοινώσεις


Εργασíες για αποσυναρμολόγηση και απομάκρυνση Γερανού από το εργοτάξιο Wargaming στη Λεωφόρο Δημοσθένη Σεβέρη στη Λευκωσία.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας ανακοινώνει ότι, από την Παρασκευή 7/8/2015 και ώρα 13:00 μ.μ. μέχρι την Κυριακή 9/8/2015, και ώρα 21:00 μ.μ. το τμήμα της Λεωφόρου Δημοσθένη Σεβέρη, από τον κυκλικό κόμβο του Προεδρικού Μεγάρου μέχρι τη συμβολή της με την οδό Κρατίνου, σε απόσταση περίπου 200μ., θα είναι κλειστό (και οι τέσσερις λωρίδες κυκλοφορίας) για την τροχαία κίνηση λόγω εργασιών για αποσυναρμολόγηση και απομάκρυνση Γερανού από το εργοτάξιο Wargaming στη Λεωφόρο Δημοσθένη Σεβέρη στη Λευκωσία από την Εταιρεία «A. PANAGIDES CONTRACTING PUBLIC LTD».

Κατά τη διάρκεια των εργασιών

- η τροχαία κίνηση με κατεύθυνση από Στρόβολο προς Λευκωσία, στο ύψος της συμβολής της Λεωφόρου Σεβέρη με την οδό Αγ. Ομολογητών, θα διοχετεύεται μέσω των οδών Αγ. Ομολογητών και Κανάρη, και

- η τροχαία κίνηση με κατεύθυνση από Λευκωσία προς Στρόβολο, στο ύψος της συμβολής της Λεωφόρου Σεβέρη με την οδό Κρατίνου, θα διοχετεύεται μέσω των οδών Κρατίνου και Κυριάκου Μάτση.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ

28 Ιουλίου, 2015


Director's Cv

coronavirus

CyprusFlight Pass

Διαδικασία για τυχόν απαιτήσεις αποζημιώσεων 
για ζημιές από δυστυχήματα που συμβαίνουν σε δρόμους 
που εμπίπτουν στη δικαιοδοσία του Τμήματος Δημοσίων Έργων

Τηλεφ. Κατάλογος

Δημόσια Διαβούλευση

Motion

Κυβερνητικές Κατοικίες Τροόοδους

Διευθετήσεις Τροχαίας Λόγω Οδικών Έργων

ΔΙΑΥΛΟΣ

ΠΡΟΤΥΠΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΔΕ

112

Κυβερνητική Πύλη Διαδικτύου

Συλλογή νεκρών ζώων

Δημόσιες Συμβάσεις - e-Procurement

Enernetmob_Interreg-med Programme

Δικτυακή πύλη

Τελευταία Ενημέρωση στις: 03/08/2020 11:15:32 AM
 

© 2010 - 2020 Κυπριακή Δημοκρατία,
Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων,
Τμήμα Δημοσίων Έργων