Κυπριακή Δημοκρατία
Τμήμα Δημοσίων Έργων

Διευθετήσεις Τροχαίας Λόγω Οδικών Έργων


Kατασκευαστικές εργασίες στα πλαίσια του Πολεοδομικού Έργου για τη βελτίωση του δρόμου που συνδέει τη Λεωφόρο Φραγκλίνου Ρούσβελτ με τον παραλιακό δρόμο Λεμεσού,

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και ΄Εργων, Τμήμα Δημοσίων ΄Εργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού ανακοινώνει ότι, οι κατασκευαστικές εργασίες στα πλαίσια του Πολεοδομικού Έργου για τη βελτίωση του δρόμου που συνδέει τη Λεωφόρο Φραγκλίνου Ρούσβελτ με τον παραλιακό δρόμο Λεμεσού, από τη συμβολή του παραλιακού δρόμου με την οδό Κουμανδαρίας μέχρι την εκκλησία Αγίου Αντωνίου, συνεχίζονται κανονικά.

Από τη Δευτέρα 21/8/2017, θα αρχίσει η εκτέλεση εργασιών της επόμενης φάσης του Έργου που αφορά την κατασκευή του νοτίου τμήματος του Παραλιακού Δρόμου από τη συμβολή του με την οδό Δ. Χ"Παύλου μέχρι κυκλικό κόμβο Παλαιού Λιμανιού και ανακατασκευή της οδού Σιαφή μέχρι την είσοδο/έξοδο προς Ανάπτυξη Παλιού Λιμανιού/Μαρίνα Λεμεσού.

Κατά το στάδιο των κατασκευαστικών εργασιών το υπό αναφορά τμήμα της οδού Σιάφη θα είναι κλειστό και θα εφαρμοσθούν και οι ακόλουθες τροχαίες διευθετήσεις:

(i) Κλείσιμο του νότιου τμήματος του παραλιακού δρόμου από την οδό Δ. Χ”Παύλου μέχρι την οδό Σιάφη και εκτροπή της κυκλοφορίας στις βόρειες λωρίδες

(ii) Κλείσιμο της πλατείας "Συντάγματος"

(iii) Μετατροπή της οδού Αγίας Θέκλης σε δρόμο αμφίδρομης διακίνησης

(ιv) Μετατροπή του τμήματος της οδού Σιάφη από την είσοδο / έξοδο προς κυκλικό κόμβο παλαιού Λιμανιού / Μαρίνα Λεμεσού μέχρι την οδό Αγίας Θέκλης σε δρόμο αμφίδρομης διακίνησης

(v) Οι υφιστάμενοι χώροι στάθμευσης του παραλιακού μετώπου (Αρχής Λιμένων - Μώλου) θα παραμείνουν σε λειτουργία

Οι κατασκευαστικές εργασίες αναμένονται να διαρκέσουν ένα (1) μήνα για την οδό Σιάφη και (4) μήνες για το υπόλοιπο τμήμα.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων, το Τμήμα Πολεοδομίας και Οικήσεως και ο Δήμος Λεμεσού απολογούνται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλούν το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια τους.

ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ

11 Αυγούστου, 2017
Director's Cv

coronavirus

CyprusFlight Pass

Διαδικασία για τυχόν απαιτήσεις αποζημιώσεων 
για ζημιές από δυστυχήματα που συμβαίνουν σε δρόμους 
που εμπίπτουν στη δικαιοδοσία του Τμήματος Δημοσίων Έργων

Τηλεφ. Κατάλογος

Δημόσια Διαβούλευση

Motion

Κυβερνητικές Κατοικίες Τροόοδους

Διευθετήσεις Τροχαίας Λόγω Οδικών Έργων

ΔΙΑΥΛΟΣ

ΠΡΟΤΥΠΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΔΕ

112

Κυβερνητική Πύλη Διαδικτύου

Συλλογή νεκρών ζώων

Δημόσιες Συμβάσεις - e-Procurement

Enernetmob_Interreg-med Programme

Δικτυακή πύλη

Τελευταία Ενημέρωση στις: 22/09/2020 12:28:47 PM
 

© 2010 - 2020 Κυπριακή Δημοκρατία,
Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων,
Τμήμα Δημοσίων Έργων