Κυπριακή Δημοκρατία
Τμήμα Δημοσίων Έργων

Διευθετήσεις Τροχαίας Λόγω Οδικών Έργων


Αγώνας Ηλιακών Οχημάτων στη Λευκωσία - προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων και ο Δήμος Λευκωσίας ανακοινώνουν ότι, την Κυριακή 28/6/2015 από τις 07:00 το πρωί μέχρι τις 15:00 το απόγευμα, θα διεξαχθεί ο Αγώνας Ηλιακών Οχημάτων στη Λευκωσία. Η διαδρομή περιλαμβάνει τμήμα της Λεωφόρου Γρίβα Διγενή, τη Λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού, την οδό Στασικράτους, την οδό Βασιλίσσης Φρειδερίκης, τμήμα της οδού Ευαγόρου και τμήμα της Λεωφόρου Δημοσθένη Σεβέρη. Στη διαδρομή αυτή θα ισχύουν οι ακόλουθες προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

• Στις Λεωφόρους Γρίβα Διγενή και Σπύρου Κυπριανού θα είναι κλειστές σε όλο το μήκος οι δύο βόρειες λωρίδες κυκλοφορίας, με ανατολική κατεύθυνση από τη φωτοελεγχόμενη συμβολή με τη Λεωφόρο Δημοσθένη Σεβέρη μέχρι τη φωτοελεγχόμενη συμβολή με τη Λεωφόρο Μακαρίου Γ΄.

• Οι οδοί Στασικράτους και Βασιλίσσης Φρειδερίκης θα είναι κλειστές για την κυκλοφορία, με ελεγχόμενες κινήσεις οχημάτων στις συμβολές Στασικράτους – Μνασιάδου, Στασικράτους - Θεοφάνους Θεοδότου και στη φωτοελεγχόμενη συμβολή Στασικράτους - Θεμιστοκλή Δέρβη.

• Το τμήμα της οδού Ευαγόρου από τη φωτοελεγχόμενη συμβολή με την οδό Θεμιστοκλή Δέρβη μέχρι τη φωτοελεγχόμενη συμβολή με την οδό Ανδρέα Δημητρίου / Λεωφόρο Δημοσθένη Σέβερη θα είναι κλειστή για την κυκλοφορία.

• Στη Λεωφόρο Δημοσθένη Σεβέρη θα είναι κλειστές οι δύο ανατολικές λωρίδες κυκλοφορίας, με νότια κατεύθυνση, από τη φωτοελεγχόμενη συμβολή με την οδό Ανδρέα Δημητρίου προς τη φωτοελεγχόμενη συμβολή με τη Λεωφόρο Γρίβα Διγενή.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων και ο Δήμος Λευκωσίας απολογούνται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλούν το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και υπομονή και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.


ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ

17 Ιουνίου, 2015Director's Cv

coronavirus

Διαδικασία για τυχόν απαιτήσεις αποζημιώσεων 
για ζημιές από δυστυχήματα που συμβαίνουν σε δρόμους 
που εμπίπτουν στη δικαιοδοσία του Τμήματος Δημοσίων Έργων

Τηλεφ. Κατάλογος

Motion

Διευθετήσεις Τροχαίας Λόγω Οδικών Έργων

ΔΙΑΥΛΟΣ

ΠΡΟΤΥΠΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΔΕ

112

Troodos Houses

Κυβερνητική Πύλη Διαδικτύου

Συλλογή νεκρών ζώων

Δημόσιες Συμβάσεις - e-Procurement

Enernetmob_Interreg-med Programme

Κοινωνικά

Δικτυακή πύλη

Τελευταία Ενημέρωση στις: 23/03/2020 03:58:12 PM
 

© 2010 - 2020 Κυπριακή Δημοκρατία,
Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων,
Τμήμα Δημοσίων Έργων