Κυπριακή Δημοκρατία
Τμήμα Δημοσίων Έργων

Διευθετήσεις Τροχαίας Λόγω Οδικών Έργων


Κατασκευή συστήματος ομβρίων στην οδό Βουκουρεστίου τη Παρασκευή 20/4/2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και ΄Εργων, Τμήμα Δημοσίων ΄Εργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού ανακοινώνει ότι, οι εργασίες που εκτελούνται για το έργο "Μελέτη και Κατασκευή του Κάθετου Δρόμου που Συνδέει το Νέο Λιμάνι Λεμεσού με τον Αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Πάφου, Φάση II – Τμήμα Β" συνεχίζονται κανονικά και ότι στα πλαίσια του έργου αυτού τη Παρασκευή 20/4/2018 θα αρχίσουν οι εργασίες για κατασκευή συστήματος ομβρίων στην οδό Βουκουρεστίου.

Οι εργασίες αφορούν το τμήμα της οδού Βουκουρεστίου από τη συμβολή της με τον παράλληλο δρόμο Λιμανιού μέχρι το ύψος της συμβολής με την οδό Αγγαίου και αναμένεται να διαρκέσουν 4 μήνες περίπου. Για το λόγο αυτό, η πρόσβαση από και προς τον παράλληλο δρόμο από την οδό Βουκουρεστίου θα αποκοπεί προσωρινά. Κατά τη διάρκεια των εργασιών διακίνηση οχημάτων από και προς τον Παράλληλο Δρόμο θα γίνεται μέσω της Λεωφόρου Φραγκλίνου Ρούσβελτ και του Κάθετου Δρόμου.

Για την περίοδο των εργασιών ο Δήμος Λεμεσού έχει εξασφαλίσει την Κατά Νόμο Συναίνεση του Αρχηγού Αστυνομίας για την εφαρμογή προσωρινού μέτρου τροχαίας που αφορά άρση απαγόρευσης της διέλευσης βαρέων φορτηγών οχημάτων στην οδό Βουκουρεστίου.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων, το Τμήμα Πολεοδομίας και Οικήσεως, ο Δήμος Λεμεσού και η εταιρεία Cybarco Ltd απολογούνται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλούν το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας “www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια τους.ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ

20 Απριλίου, 2018
coronavirus

CyprusFlight Pass

Νέες ποινές τροχαίας

Διαδικασία για τυχόν απαιτήσεις αποζημιώσεων 
για ζημιές από δυστυχήματα που συμβαίνουν σε δρόμους 
που εμπίπτουν στη δικαιοδοσία του Τμήματος Δημοσίων Έργων

Συλλογή νεκρών ζώων

Διευθετήσεις Τροχαίας Λόγω Οδικών Έργων

Κυβερνητική Πύλη Διαδικτύου

Τηλεφ. Κατάλογος

Κυβερνητικές Κατοικίες Τροόοδους

112

ΔΙΑΥΛΟΣ

Δημόσιες Συμβάσεις - e-Procurement

Δικτυακή πύλη

ΠΡΟΤΥΠΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΔΕ

Δημόσια Διαβούλευση

Enernetmob_Interreg-med Programme

Τελευταία Ενημέρωση στις: 11/06/2021 01:17:32 PM
 

© 2010 - 2021 Κυπριακή Δημοκρατία,
Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων,
Τμήμα Δημοσίων Έργων