ΕκτύπωσηΕκτύπωση Κλείσιμο Κλείσιμο

Κυπριακή Δημοκρατία
Διευθετήσεις Τροχαίας Λόγω Οδικών Έργων


Συνέχιση του προσωρινού κλεισίματος δρόμου Λουκρουνού – Σίμου στην Πάφο

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Πάφου ανακοινώνει τη συνέχιση του προσωρινού κλεισίματος δρόμου Λουκρουνού – Σίμου μέχρι και την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2017 για εκτέλεση και ολοκλήρωση εργασιών Σταθεροποίησης Κατολίσθησης και Ανακατασκευής τμήματος του πιο πάνω δρόμου από ιδιώτη Εργολάβο.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών η πρόσβαση προς το χωριό Σίμου τόσο από τους οδηγούς με κατεύθυνση από Πάφο προς Πόλη Χρυσοχούς όσο και για τους οδηγούς με κατεύθυνση από Πόλη Χρυσοχούς προς Πάφο, θα γίνεται από τον δρόμο Πολέμι – Παναγιά.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που προκαλείται και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας «www.traffic4cyprus.org.cy» στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια τους.
ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ
22 Αυγούστου 2017


Πίσω

© 2010 - 2020 Κυπριακή Δημοκρατία,
Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων,
Τμήμα Δημοσίων Έργων