ΕκτύπωσηΕκτύπωση Κλείσιμο Κλείσιμο

Κυπριακή Δημοκρατία
Διευθετήσεις Τροχαίας Λόγω Οδικών Έργων


Εργασίες αντικατάστασης συστημάτων Εταιρείας τηλεπικοινωνιών στον αυτοκινητόδρομο Δεκέλειας – Λάρνακας


Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας ανακοινώνει ότι, την Τετάρτη 15/3/2017, μεταξύ των ωρών 07:00 – 11:00, στον αυτοκινητόδρομο Δεκέλειας – Λάρνακας θα εκτελούνται εργασίες αντικατάστασης των συστημάτων Εταιρείας τηλεπικοινωνιών.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείσει η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας, με κατεύθυνση προς Λάρνακα σε μήκος 250μ. περίπου παρά την έξοδο Πύλας και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

«Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια τους».ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ10 Μαρτίου, 2017


Πίσω

© 2010 - 2020 Κυπριακή Δημοκρατία,
Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων,
Τμήμα Δημοσίων Έργων