ΕκτύπωσηΕκτύπωση Κλείσιμο Κλείσιμο

Κυπριακή Δημοκρατία
Διευθετήσεις Τροχαίας Λόγω Οδικών Έργων


Εργασίες του Τμήματος Αναπτύξεως Υδάτων για την τοποθέτηση αγωγού στον κύριο δρόμο Λεμεσού - Αγρού, παρά το χωριό Παραμύθα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και ΄Εργων, Τμήμα Δημοσίων ΄Εργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού ανακοινώνει ότι, την Τετάρτη 29/5/2019, μεταξύ των ωρών 06:30 - 18:30, στον κύριο δρόμο Λεμεσού - Αγρού, παρά το χωριό Παραμύθα, θα διεξάγονται εργασίες του Τμήματος Αναπτύξεως Υδάτων για την τοποθέτηση αγωγού κατά πλάτος του κύριου δρόμου.

Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εργασιών, θα κλείνει ανά πάσα στιγμή η μια λωρίδα κυκλοφορίας του δρόμου και θα γίνεται διαχείριση της τροχαίας με τη βοήθεια της Αστυνομίας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων και το Τμήμα Αναπτύξεως Υδάτων απολογούνται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλούν το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας «www.traffic4cyprus.org.cy» στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια τους.
ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ
27 Μαΐου, 2019


Πίσω

© 2010 - 2020 Κυπριακή Δημοκρατία,
Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων,
Τμήμα Δημοσίων Έργων