Κυπριακή Δημοκρατία
Τμήμα Δημοσίων Έργων

Διευθετήσεις Τροχαίας Λόγω Οδικών Έργων


Eργασίες για την κατασκευή υπερυψωμένης διάβασης πεζών στο Πέρα Χωρίο Νήσου

ANΑΚΟΙΝΩΣΗ


Τo Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας ανακοινώνει ότι, την Τρίτη 22/12/2015 και την Τετάρτη 23/12/2015, μεταξύ των ωρών 08:00 το πρωί και 15:00 το απόγευμα, θα εκτελούνται εργασίες για την κατασκευή υπερυψωμένης διάβασης πεζών στο Πέρα Χωρίο Νήσου, εντός του παλαιού δρόμου Λευκωσίας - Λεμεσού, παρά τη Συνεργατική Πιστωτική Εταιρεία Πέρα Χωρίου Νήσου.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών το τμήμα του παλαιού δρόμου Λευκωσίας - Λεμεσού θα είναι κλειστό για την τροχαία κίνηση από τη συμβολή του με τη Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου μέχρι τη συμβολή του με την οδό Ομονοίας.

Η τροχαία κίνηση από Λευκωσία προς Λεμεσό και αντίστροφα θα διοχετεύεται διαμέσου των οδών Ειρήνης, Ελευθερίας και Αρχαγγέλου Ρόδου.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και υπομονή και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας WWW.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια τους.

ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΝ ΕΡΓΩΝ

21 Δεκεμβρίου, 2015Director's Cv

coronavirus

Διαδικασία για τυχόν απαιτήσεις αποζημιώσεων 
για ζημιές από δυστυχήματα που συμβαίνουν σε δρόμους 
που εμπίπτουν στη δικαιοδοσία του Τμήματος Δημοσίων Έργων

Τηλεφ. Κατάλογος

Motion

Διευθετήσεις Τροχαίας Λόγω Οδικών Έργων

ΔΙΑΥΛΟΣ

ΠΡΟΤΥΠΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΔΕ

112

Troodos Houses

Κυβερνητική Πύλη Διαδικτύου

Συλλογή νεκρών ζώων

Δημόσιες Συμβάσεις - e-Procurement

Enernetmob_Interreg-med Programme

Κοινωνικά

Δικτυακή πύλη

Τελευταία Ενημέρωση στις: 06/04/2020 03:32:49 PM
 

© 2010 - 2020 Κυπριακή Δημοκρατία,
Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων,
Τμήμα Δημοσίων Έργων