Κυπριακή Δημοκρατία
Τμήμα Δημοσίων Έργων

Διευθετήσεις Τροχαίας Λόγω Οδικών Έργων


Eργασίες εγκατάστασης αποχετευτικού συστήματος από το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λευκωσίας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Το Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας ανακοινώνει ότι, την περίοδο 9/5/2012 – 29/5/2012, θα εκτελούνται εργασίες εγκατάστασης αποχετευτικού συστήματος από το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λευκωσίας σε τμήμα της Λεωφόρου Στροβόλου στο Τσέρι. Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα ισχύουν οι πιο κάτω προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:


· Από τις 9/5/2012 μέχρι τις 21/5/2012 μεταξύ των ωρών 08:00 – 16:00 καθημερινά εκτός Σαββάτου και Κυριακής, το τμήμα της ανατολικής λωρίδας κυκλοφορίας της Λεωφόρου, από τη συμβολή της με την οδό Μάρκου Δράκου μέχρι τη συμβολή της με την οδό Ανθέων, θα είναι κλειστό για την κυκλοφορία. Η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας το οποίο θα λειτουργεί με αμφίδρομη διακίνηση και θα ρυθμίζεται με προσωρινά φώτα τροχαίας.


· Από τις 22/5/2012 μέχρι τις 29/5/2012, το τμήμα της ανατολικής λωρίδας κυκλοφορίας της Λεωφόρου, από τη συμβολή της με την οδό Αγίου Γεωργίου μέχρι τη συμβολή της με την οδό Ανθέων, θα είναι κλειστό για την κυκλοφορία. Η τροχαία κίνηση με κατεύθυνση από Λευκωσία προς Τσέρι θα διοχετεύεται διαμέσου των οδών Αγίου Γεωργίου, Αγίας Σοφίας, Αμπελοκήπων και Ανθέων.


Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και υπομονή και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.
ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝDirector's Cv

coronavirus

Διαδικασία για τυχόν απαιτήσεις αποζημιώσεων 
για ζημιές από δυστυχήματα που συμβαίνουν σε δρόμους 
που εμπίπτουν στη δικαιοδοσία του Τμήματος Δημοσίων Έργων

Τηλεφ. Κατάλογος

Motion

Διευθετήσεις Τροχαίας Λόγω Οδικών Έργων

ΔΙΑΥΛΟΣ

ΠΡΟΤΥΠΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΔΕ

112

Troodos Houses

Κυβερνητική Πύλη Διαδικτύου

Συλλογή νεκρών ζώων

Δημόσιες Συμβάσεις - e-Procurement

Enernetmob_Interreg-med Programme

Κοινωνικά

Δικτυακή πύλη

Τελευταία Ενημέρωση στις: 30/03/2020 02:12:50 PM
 

© 2010 - 2020 Κυπριακή Δημοκρατία,
Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων,
Τμήμα Δημοσίων Έργων