ΕκτύπωσηΕκτύπωση Κλείσιμο Κλείσιμο

Κυπριακή Δημοκρατία
Διευθετήσεις Τροχαίας Λόγω Οδικών Έργων


Εργασίες τοποθέτησης στηθαίων ασφαλείας στο δρόμο προς Αθηένου, από τη συμβολή με τον δρόμο προς Λύμπια

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας ανακοινώνει ότι, την περίοδο 24/11/2016 – 15/12/2016, μεταξύ των ωρών 07:00-15:00, εκτός Σαββατοκύριακων, στο δρόμο προς Αθηένου, από τη συμβολή με τον δρόμο προς Λύμπια και από τις δύο κατευθύνσεις, θα εκτελούνται εργασίες τοποθέτησης στηθαίων ασφαλείας.

Κατά την πιο πάνω περίοδο, θα κλείνει τμηματικά η μια λωρίδα κυκλοφορίας, σε μήκος 200μ. περίπου και τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα, με τη χρήση Stop & Go.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

«Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω τις ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά την διάρκεια τους».ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ
22 Νοεμβρίου, 2016


Πίσω

© 2010 - 2020 Κυπριακή Δημοκρατία,
Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων,
Τμήμα Δημοσίων Έργων