Κυπριακή Δημοκρατία
Τμήμα Δημοσίων Έργων

Διευθετήσεις Τροχαίας Λόγω Οδικών Έργων


Eργασίες για την κατασκευή υπερυψωμένης συμβολής στη διασταύρωση της Λεωφόρου Δημοκρατίας με τις οδούς Ιπποδρομίων και Λαέρτη στον Άγιο Δομέτιο

ANΑΚΟΙΝΩΣΗ


To Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας ανακοινώνει ότι, από την Τρίτη 1/12/2015 μέχρι την Πέμπτη 3/12/2015, μεταξύ των ωρών 08:00 το πρωί και 15:00 το απόγευμα, θα εκτελούνται εργασίες για την κατασκευή υπερυψωμένης συμβολής στη διασταύρωση της Λεωφόρου Δημοκρατίας με τις οδούς Ιπποδρομίων και Λαέρτη στον Άγιο Δομέτιο.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών και καθόλη την πιο πάνω περίοδο θα ισχύουν οι πιο κάτω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

· Την Τρίτη 1/12/2015 και Τετάρτη 2/12/2015, η οδός Λαέρτη, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Άμμου, θα είναι κλειστή για την τροχαία κίνηση. Η κυκλοφορία από και προς τη Λεωφόρο Δημοκρατίας θα διοχετεύεται διαμέσου της οδού Άμμου.

· Από την Τρίτη 1/12/2015 μέχρι την Πέμπτη 3/12/2015, η Λεωφόρος Δημοκρατίας, με κατεύθυνση από το οδόφραγμα προς τον Άγιο Δομέτιο από το ύψος της συμβολής της με την οδό Ιπποδρομίων, θα είναι κλειστή για την τροχαία κίνηση και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται διαμέσου των οδών Ιπποδρομίων, Αγίας Λαύρας και Θέτιδος.

· Η κυκλοφορία από τον Άγιο Δομέτιο προς το οδόφραγμα θα είναι απρόσκοπτη.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και υπομονή και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια τους.ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ24 Nοεμβρίου, 2015Director's Cv

coronavirus

Διαδικασία για τυχόν απαιτήσεις αποζημιώσεων 
για ζημιές από δυστυχήματα που συμβαίνουν σε δρόμους 
που εμπίπτουν στη δικαιοδοσία του Τμήματος Δημοσίων Έργων

Τηλεφ. Κατάλογος

Motion

Διευθετήσεις Τροχαίας Λόγω Οδικών Έργων

ΔΙΑΥΛΟΣ

ΠΡΟΤΥΠΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΔΕ

112

Troodos Houses

Κυβερνητική Πύλη Διαδικτύου

Συλλογή νεκρών ζώων

Δημόσιες Συμβάσεις - e-Procurement

Enernetmob_Interreg-med Programme

Κοινωνικά

Δικτυακή πύλη

Τελευταία Ενημέρωση στις: 06/04/2020 03:32:49 PM
 

© 2010 - 2020 Κυπριακή Δημοκρατία,
Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων,
Τμήμα Δημοσίων Έργων