ΕκτύπωσηΕκτύπωση Κλείσιμο Κλείσιμο

Κυπριακή Δημοκρατία
Διευθετήσεις Τροχαίας Λόγω Οδικών Έργων


Εργασίες επιδιόρθωσης ζημιάς διαρροής της Υδατοπρομήθειας στην οδό Μακεδονίας (Φώτα Κρασά) στην Αραδίππου, την Πέμπτη 26/10/2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας ανακοινώνει ότι, την Πέμπτη 26/10/2017, μεταξύ των ωρών 08:00 – 11:00, στην οδό Μακεδονίας (Φώτα Κρασά) στην Αραδίππου, θα εκτελούνται εργασίες επιδιόρθωσης ζημιάς διαρροής της Υδατοπρομήθειας από το Δήμο Αραδίππου.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, η δεξιά λωρίδα της οδού Μακεδονίας από τη συμβολή της με τη Λεωφόρο Λεμεσού και για μήκος 50μ. περίπου θα είναι κλειστή για την κυκλοφορία και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας “www.traffic4cyprus.org.cy” στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια τους.ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ24 Οκτωβρίου 2017Πίσω

© 2010 - 2020 Κυπριακή Δημοκρατία,
Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων,
Τμήμα Δημοσίων Έργων