Κυπριακή Δημοκρατία
Τμήμα Δημοσίων Έργων

Διευθετήσεις Τροχαίας Λόγω Οδικών Έργων


Τμήμα της Λεωφόρου Σπύρου Κυπριανού στη Λευκωσία, θα είναι κλειστό για την κυκλοφορία λόγω εκτέλεσης εργασιών περιοδικής συντήρησης του οδοστρώματος.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΤο Υπουργείο Συγκοινωνιών και ΄Εργων, Τμήμα Δημοσίων ΄Εργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας ανακοινώνει ότι, την Tετάρτη 30/5/2012 από τις 21:00 το βράδυ μέχρι τις 05:00 το πρωί της επόμενης ημέρας, το τμήμα της Λεωφόρου Σπύρου Κυπριανού στη Λευκωσία, από τη φωτοελεγχόμενη συμβολή της με τη Λεωφόρο Θεμιστοκλή Δέρβη μέχρι τη φωτοελεγχόμενη συμβολή της με τη Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄, με κατεύθυνση προς Παλλουριώτισσα, θα είναι κλειστό για την κυκλοφορία λόγω εκτέλεσης εργασιών περιοδικής συντήρησης του οδοστρώματος.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται διαμέσου των Λεωφόρων Θεμιστοκλή Δέρβη, Διαγόρου και Ομήρου, της οδού Λεωνίδου και της Λεωφόρου Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄.

Το Τμήμα Δημοσίων ΄Εργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και υπομονή και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.TMHMA ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ24 Μαΐου, 2012Director's Cv

coronavirus

Διαδικασία για τυχόν απαιτήσεις αποζημιώσεων 
για ζημιές από δυστυχήματα που συμβαίνουν σε δρόμους 
που εμπίπτουν στη δικαιοδοσία του Τμήματος Δημοσίων Έργων

Τηλεφ. Κατάλογος

Motion

Διευθετήσεις Τροχαίας Λόγω Οδικών Έργων

ΔΙΑΥΛΟΣ

ΠΡΟΤΥΠΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΔΕ

112

Troodos Houses

Κυβερνητική Πύλη Διαδικτύου

Συλλογή νεκρών ζώων

Δημόσιες Συμβάσεις - e-Procurement

Enernetmob_Interreg-med Programme

Κοινωνικά

Δικτυακή πύλη

Τελευταία Ενημέρωση στις: 30/03/2020 02:12:50 PM
 

© 2010 - 2020 Κυπριακή Δημοκρατία,
Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων,
Τμήμα Δημοσίων Έργων