ΕκτύπωσηΕκτύπωση Κλείσιμο Κλείσιμο

Κυπριακή Δημοκρατία
Διευθετήσεις Τροχαίας Λόγω Οδικών Έργων


Επιδιορθωτικές εργασίες από το Συμβούλιο Υδατοπρομήθειας Λάρνακας σε τμήμα του αυτοκινητόδρομου Αεροδρομίου Λάρνακας – Παραλίμνι

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας ανακοινώνει ότι, την Τρίτη 15/11/2016 μέχρι και την Πέμπτη 17/11/2016, μεταξύ των ωρών 08:30 - 15:00, σε τμήμα του αυτοκινητόδρομου Αεροδρομίου Λάρνακας – Παραλίμνι, θα γίνονται επιδιορθωτικές εργασίες από το Συμβούλιο Υδατοπρομήθειας Λάρνακας.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, σε τμήμα του αυτοκινητόδρομου, με κατεύθυνση από αεροδρόμιο Λάρνακας προς Παραλίμνι, 200μ. περίπου πριν τον κυκλικό κόμβο Καλού Χωριού, θα κλείνει η αριστερή λωρίδα κυκλοφορία για μήκος 50μ. περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

«Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια τους».


ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ
14 Νοεμβρίου 2016Πίσω

© 2010 - 2020 Κυπριακή Δημοκρατία,
Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων,
Τμήμα Δημοσίων Έργων