Κυπριακή Δημοκρατία
Τμήμα Δημοσίων Έργων

Διευθετήσεις Τροχαίας Λόγω Οδικών Έργων


Εργασίες εγκατάστασης νέου μετρητή κυκλοφοριακής ροής σε τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας - Λεμεσού στην κατεύθυνση προς Λάρνακα / Λεμεσό

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και ΄Εργων, Τμήμα Δημοσίων ΄Εργων ανακοινώνει ότι, το Σάββατο 25/6/2016, μεταξύ των ωρών 05:00 - 12:00, σε τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας - Λεμεσού στην κατεύθυνση προς Λάρνακα / Λεμεσό, θα εκτελούνται εργασίες εγκατάστασης νέου μετρητή κυκλοφοριακής ροής, ως εξής:

Στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λεμεσού (Α1) αμέσως μετά την αερογέφυρα Λατσιών με κατεύθυνση προς Λάρνακα / Λεμεσό θα γίνει η εγκατάσταση επαγωγικών βρόγχων στο οδόστρωμα και των τριών λωρίδων κυκλοφορίας.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα κλείνουν τμηματικά οι δύο ή η μια λωρίδα κυκλοφορίας, σε μια κατεύθυνση μόνο, μήκους 100μ. περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στις διπλανές(η) λωρίδα κυκλοφορίας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια τους.

ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ

23 Ιουνίου, 2016
Director's Cv

coronavirus

CyprusFlight Pass

Διαδικασία για τυχόν απαιτήσεις αποζημιώσεων 
για ζημιές από δυστυχήματα που συμβαίνουν σε δρόμους 
που εμπίπτουν στη δικαιοδοσία του Τμήματος Δημοσίων Έργων

Τηλεφ. Κατάλογος

Δημόσια Διαβούλευση

Motion

Κυβερνητικές Κατοικίες Τροόοδους

Διευθετήσεις Τροχαίας Λόγω Οδικών Έργων

ΔΙΑΥΛΟΣ

ΠΡΟΤΥΠΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΔΕ

112

Κυβερνητική Πύλη Διαδικτύου

Συλλογή νεκρών ζώων

Δημόσιες Συμβάσεις - e-Procurement

Enernetmob_Interreg-med Programme

Δικτυακή πύλη

Τελευταία Ενημέρωση στις: 25/09/2020 03:28:00 PM
 

© 2010 - 2020 Κυπριακή Δημοκρατία,
Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων,
Τμήμα Δημοσίων Έργων