Κυπριακή Δημοκρατία
Τμήμα Δημοσίων Έργων

Διευθετήσεις Τροχαίας Λόγω Οδικών Έργων


Εργασίες Περιοδικής Συντήρησης του οδοστρώματος στον κυκλοτερή κόμβο παρά το Προεδρικό Μέγαρο.


ANΑΚΟΙΝΩΣΗ

To Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας ανακοινώνει ότι, από το Σάββατο 9/6/2012 και ώρα 16:00 το απόγευμα μέχρι τη Δευτέρα 11/6/2012 και ώρα 05:00 το πρωί, θα εκτελούνται εργασίες Περιοδικής Συντήρησης του οδοστρώματος στον κυκλοτερή κόμβο παρά το Προεδρικό Μέγαρο.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών ο κυκλοτερής κόμβος θα είναι κλειστός για την κυκλοφορία και θα ισχύουν οι πιο κάτω προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Το Τμήμα της Λεωφόρου Στροβόλου από τη φωτοελεγχόμενη συμβολή της με την οδό Αρχιεπισκόπου Κυπριανού μέχρι τον κυκλοτερή κόμβο θα είναι κλειστό για την κυκλοφορία. Η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται διαμέσου της οδού Αρχιεπισκόπου Κυπριανού και της Λεωφόρου Προδρόμου.

Το τμήμα της Λεωφόρου Δημοσθένη Σεφέρη από τη φωτοελεγχόμενη συμβολή της με τη Λεωφόρο Αγίων Ομολογητών μέχρι τον κυκλοτερή κόμβο θα είναι κλειστό για την κυκλοφορία. Η Τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται διαμέσου της Λεωφόρου Αγίων Ομολογητών της οδού Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού και της Λεωφόρου Προδρόμου.

Το τμήμα της οδού Κυριάκου Μάτση από τη συμβολή της με την οδό Γλαύκου μέχρι τον κυκλοτερή κόμβο θα είναι κλειστό για την κυκλοφορία. Η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται διαμέσου της οδού Γλαύκου και της Λεωφόρου Ακροπόλεως.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ

7 Ιουνίου, 2012Director's Cv

coronavirus

Διαδικασία για τυχόν απαιτήσεις αποζημιώσεων 
για ζημιές από δυστυχήματα που συμβαίνουν σε δρόμους 
που εμπίπτουν στη δικαιοδοσία του Τμήματος Δημοσίων Έργων

Τηλεφ. Κατάλογος

Motion

Διευθετήσεις Τροχαίας Λόγω Οδικών Έργων

ΔΙΑΥΛΟΣ

ΠΡΟΤΥΠΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΔΕ

112

Troodos Houses

Κυβερνητική Πύλη Διαδικτύου

Συλλογή νεκρών ζώων

Δημόσιες Συμβάσεις - e-Procurement

Enernetmob_Interreg-med Programme

Κοινωνικά

Δικτυακή πύλη

Τελευταία Ενημέρωση στις: 06/04/2020 03:32:49 PM
 

© 2010 - 2020 Κυπριακή Δημοκρατία,
Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων,
Τμήμα Δημοσίων Έργων